TOKİ Zile Konutları Çalışmalarında Yarıya Yaklaşıldı

03/08/2018

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) Tokat Zile’de yürütmekte olduğu 3. Etap TOKİ Konutları projesinde çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) Tokat Zile’de yürütmekte olduğu 3. Etap TOKİ Konutları projesinde çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Konu ile alakalı olarak elde edilen bilgilere göre, 437 adet konut ve bir adet ticaret merkezinden meydana gelen toplu konut projesinde, çalışmaların %43’ünde sona gelindi.

Projede İnşaat Çalışmaları Aralıksız Olarak Sürüyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Tokat Zile’de hayata geçirilmekte olan TOKİ 3. Etap Konutları’nda inşaat çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürülüyor. Bahçelievler Mahallesi’nde hayat bulan proje 437 adet konut ve 3 iş yeri bulunan bir ticaret merkezinden meydana gelirken, çalışmalarda %43’lük bölümün tamamlanmış olduğu öğrenildi.

Proje 11 Blok Halinde Yükseliyor

Konu ile alakalı olarak bazı basın kuruluşları tarafından yapılan haberlere göre, Tokat Zile’deki bu 3. Etap TOKİ Konutları ’nda iki oda bir salon ve üç oda bir salon daire tipindeki konutlara yer veriliyor. Toplam 10 katlı olacak şekilde 11 adet blok halinde yükselen proje, 19 dönüm büyüklüğündeki bir arazi üzerinde inşa ediliyor.

İnşaat Çalışmaları Öngörülen Tarihte Tamamlanacak

TOKİ tarafından hayata geçirilen söz konusu bu projedeki konutlar inceleyen Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidine, yapmış olduğu incelemelerinin akabinde bazı açıklamalarda bulundu. Söz konusu açıklamalarında Başkan Vidine, bu çalışmanın akabinde belediyeye 2 binden fazla müracaat geldiğini ve gelen müracaatların da TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile paylaşıldığını anlattı. Tokat Milletvekillerinin de desteklemesi ile TOKİ tarafından söz konusu projeye geçtiğimiz yılın Şubat ayında başlandığını dile getiren Başkan Vidine, TOKİ konutlarındaki çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini, 393 adet konut ile başlanılan projede bugün 437 adet konut inşa edildiğini ve projenin öngörüldüğü tarih itibari ile tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceğini aktardı.

Kaynak: gayrimenkuleks