TOKİ’den 120 Ay Vadeli Yüzde 0,59 Faizli Konut Kredisi

23/07/2018

Yükselen konut kredisi faiz oranları ile mücadelede kararlı olan hükümet kararname ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağladığı TOKİ üzerinden ucuz konut satışlarına devam ediyor.

TOKİ tarafından hayata geçirilen konut projeleri için cazip fiyatlar ve ödeme seçenekleri sunuluyor. Bunlardan biride TEM Avrasya konutları olarak öne çıkıyor. TOKİ TEM Avrasya konutları projesi için 120 ay vadeli %0,59 konut kredisi faiz oranı ile kredisi desteği sunuyor.

Faizsiz Konut Kredisi Müjdesi Geldi

TOKİ ve Fuzul Yapı ortaklığı ile gerçekleştirilen proje kapsamında sınırlı sayıda konut için 60 ay vadeli konut kredisi kullanılması durumunda faizsiz konut kredisi seçeneği de sunuluyor. 5 yıl vadeli konut kredisi desteğinden daha uzun taksit seçeneği arayan kişilere yönelik olarak ise 120 ay vadeli konut kredisi desteği için ise %0,59 faiz desteği ile konut kredisi desteği sağlanıyor.

Avrupa Yakası ile Anadolu Yakası'nı birleştiren TEM otoyolunun hemen yanı başında yer alan TEM Avrasya Konutları modern şehir yaşantısını arzulayan kişilere hitap ediyor. Proje gerek fiyatları, gerek ödeme koşulları gerekse de konumu ile yatırımlık konut projesi arayan kişilere hitap ediyor.

TEM Avrasya Konut Projesi Nerede?

TOKİ Tem Avrasya Konut Projesi İstanbul'un can damarı olarak kabul edilen TEM otoyolunun hemen dibinde yükseliyor. Proje TT Arena Stadına 3 dakika, Maslak'a dakika, Vialand'a 3 dakika ve Mecidiyeköy'e 16 dakika uzaklıkta bulunuyor.

10.000 metrekarelik yeşil alanı ayrılan projede 2+1 daire, 3+1 daire ve 4+1 daire olmak üzere 3 farklı daire seçeneği sunuluyor. TOKİ TEM Avrasya konutları projesi kapsamında toplamda 612 adet daire üretiliyor. TEM Avrasya konut projesi teslim tarihi ise Haziran 2019 olarak açıklanmış durumda.

TOKİ TEM Avrasya Konutları Fiyat Listesi

TOKİ TEM Avrasya Konutları 2+1 daire fiyatları 556.000 TL,

TOKİ TEM Avrasya Konutları 3+1 daire fiyatları 692.000 TL,

TOKİ TEM Avrasya Konutları 4+1 daire fiyatları 1.198.000 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kaynak: emlak365