TOKİ’den Dar Gelirliler İçin 1058 Konut

17/08/2018

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından orta ve dar gelirli vatandaşlar için Eylül ayında 4 ilde toplam 1058 konutun ihalesi yapılacak.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından orta ve dar gelirli vatandaşlar için Eylül ayında 4 ilde toplam 1058 konutun ihalesi yapılacak. Başta orta ve dar gelirli vatandaşlar için çalışmalarını aralıksız sürdüren TOKİ, Eylül’de yeni ihalelerin hazırlığını yapıyor.

TOKİ, bu hedef doğrultusunda projelerine önümüzdeki Eylül ayında Karabük, Malatya, Uşak ve Hakkari’de ihaleye çıkacak. İşte söz konusu projeler;

Karabük Yenice TOKİ 2. Etap

Karabük Yenice Toki 2.etap 5 Eylül’de ihaleye çıkacak. Toplam 217 adet konuttan oluşan projede konutların yanı sıra 1 adet ticari alan ve 1 adet de cami yer alıyor.

Malatya Arapgir TOKİ 3. Etap

Malatya Arapgir Toki 3.etap projesi 6 Eylül saat 15:00’da ihaleye çıkacak. Toplam 161 adet konuttan oluşan Malatya Arapgir Toki Evleri projesinin 500 günde tamamlanması öngörülüyor.

Uşak Karahallı TOKİ Evleri

Uşak Karahallı Toki Evleri projesi toplam 383 adet konuttan oluşuyor. Proje 17 Eylül’de ihaleye çıkıyor. Uşak Karahallı Toki Evleri projesinde 383 adet konutun yanı sıra 4 adet dükkan ve 1 adet de cami yer alıyor.

Hakkari Gupsi TOKİ Evleri

Hakkari’nin Merkez ilçesine bağlı Gazi Mahallesi Gupsi mevkiinde yer alan Hakkari Gupsi Toki Evleri 18 Eylül’de ihaleye çıkacak. Toplam 297 adet konuttan oluşan projenin yer tesliminden itibaren 550 günde tamamlanması planlanıyor.

Kaynak: emlak dream