TOKİ’den Uşağa Yeni Konut Projesi

03/08/2018

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapabilmek üzere yürütmekte olduğu ucuz konut üretimi çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapabilmek üzere yürütmekte olduğu ucuz konut üretimi çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Konu ile alakalı olarak elde edilen bilgilere göre, Uşak Karahallı’ya 383 adet konut ve 4 adet dükkan inşa edecek olan TOKİ, söz konusu bu toplu konut projesinin ihalesini 17 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirecek.

Uşak’ta Çalışmalara Başlandı

Türkiye’nin her bir köşesinde ucuz konut üretimi gerçekleştirmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Uşak’ta da yeni sosyal konut projesi hayata geçirmeye hazırlanıyor. 2023 yılına kadar konut üretimi konusunda kendisine bir hedef belirleyen TOKİ, önümüzdeki 5 sene içerisinde toplamda 1 milyon 200 adet konut üretimi gerçekleştirecek. TOKİ, Söz konusu bu hedef doğrultusunda da yeni bir toplu konut projesi olarak Uşak’ta çalışmalara başladı.

Konu ile alakalı olarak elde edilen bilgilere göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek olan TOKİ Uşak Karahallı Projesi’nde toplamda 383 adet konuta 4 adet dükkana ve bir adet camiye yer verilecek. İhale tarihi de belirlenen proje için 17 Eylül 2018 tarihinde öğleden sonra saat 14:30’da ihaleye çıkılacak.

Kaynak: gayrimenkuleks