TOKİ’nin Büyük İndirim Kampanyasında Son 15 Gün

03/10/2018

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) bu sene ikincisini düzenlediği erken borç kapatma kampanyası kapsamında %24 indirim uyguluyor. Kampanyadan 18 Ekim’de sona eriyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Her yıl yapılan indirim kampanyasında, konut kredisi borcunu peşin ödeyen vatandaşlar için %20 indirim uygulanırken bu yıl ikinci kez başlayan kampanyaya özel TOKİ %24 indirim oranı kullandırıyor.

Son Başvuru 19 Ekim 21 Eylülde başlayan kampanya 18 Ekim tarihlerinde son bulacak. Kampanya süresi içerisinde ilgili bankalara başvuruda bulunarak işlemlerini gerçekleştirebilir. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların son başvuru tarihine kadar başvurularını yapması gerekiyor. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmuyor.

Kampanya Detayları

Bu yıl ikincisini düzenlenen indirim kampanyasında esnek ödeme planı uygulanıyor. %24 İndirim Kampanyasından bütün konut kredisi borcunu kapatamayacak vatandaşlar da yararlanabiliyor. Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlar borç bakiyesinin %25'inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde %24 indirim kampanyasından faydalanabiliyor.

Kaynak: KrediPazarı