TOKİ’nin Yüzde 24 İndirim Kampanyası Başladı

21/09/2018

TOKİ tarafından konut ve işyeri alıcılarına yönelik borçlarını erken kapatıp, tapularını alabilmeleri için bu yıl ikincisi yapılacak olan %24 indirim kampanyası bugün başladı.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve işyeri alıcılarından gelen yoğun talep nedeniyle geri ödemeleri devam eden gayrimenkuller için bu yıl ikincisini yapacakları %24 indirim kampanyasının geçtiğimiz günlerde duyurmuştu.

Bugün Başladı

Her yıl yapılan indirim kampanyasında, borcunu peşin ödeyen vatandaşlar için %20 indirim uyguladıklarıken bugün başlayan kampanyaya özel TOKİ %24 indirim oranı kullandırıyor.

Son Başvuru 19 Ekim

Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarının 21 Eylül – 18 Ekim tarihleri arasında ilgili bankalara başvuruda bulunarak işlemlerini gerçekleştirebilir. "Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın son başvuru tarihine kadar başvurularını yapması gerekiyor. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmuyor.

Kampanya Detayları

Bu yıl ikincisini düzenlenen indirim kampanyasında esnek ödeme planı uygulanıyor. Yüzde 24 İndirim Kampanyasından bütün borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlar da yararlanabiliyor. Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlar borç bakiyesinin %25'inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde %24 indirim kampanyasından faydalanabiliyor.

Kaynak: KrediPazarı