Türkiye İş Bankası'dan Esnafa Özel Bayram Kredisi Kampanyası

02/07/2014

Türkiye İş Bankası esnaflara özel Bayram Kredisi Kampanyası kampanyası başlattığını duyurdu. Banka başlattığı kampanya ile KOBİ'lere cazip faiz oranlarıyla kredi desteği sağlamayı amaçlıyor.

Türkiye İş Bankası bayramın gelmesiyle, Esnafa Bayram Kredisi Kampanyası kampanyası başlattığını duyurdu. Banka başlattığı kampanya ile KOBİ'lere cazip faiz oranlarıyla kredi desteği sağlamayı amaçlıyor.

Türkiye İş Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, bayram öncesi ihtiyaçlarını karşılamak isteyen KOBİ'ler cazip kredi faiz oranları ile İş Bankası'ndan kredi desteği kullanabilecek.

Bu kampanya ile ihtiyaca özel ödeme seçenekleri sunan banka, nakde ihtiyaç duyan işletme sahiplerine cazip olanaklar sunuyor. İşletme sahipleri, ister ilk 3 ay ödemesiz toplam 12 ay vadeli, isterse de cazip faiz oranlarıyla 36 aya varan vadeli kredilerden faydalanabiliyor.

Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Suat İnce,  25 Temmuz 2014 tarihine kadar geçerli olacak bu kampanya ile Ramazan Bayramı öncesinde nakde ihtiyaç duyan esnaf ve KOBİ'lerin finansman ihtiyaçlarına destek olmayı hedeflediklerini belirtti.

Özellikle dönemsel olarak nakde ihtiyaç duyabilecek esnaf müşterilerinin nakit akışlarına ve dönemsel satışlarına uygun çözümler üretmeye çalıştıklarını aktaran İnce, "Ekonomideki anlık değişmeler paralelinde hızla aksiyon alabilen esnaf ve KOBİ’lerimizin ihtiyaçlarını aynı esneklik ve süratle karşılıyoruz. Esnafa Bayram Kredisi Kampanyası ile müşterilerimize 3 ay ödemesiz seçeneği de bulunan cazip avantajlarla kredi desteği sağlıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Anadolu Ajansı