VakıfBank 5 Yıl Vadeli İhtiyaç ve Konut Kredileri

13/03/2019

VakıfBank kampanyalı kredi ürünleri kapsamında ihtiyaç kredisinde de konut kredisinde de en düşük kampanyalı faiz oranlarını kullandıran banka oldu.

VakıfBank geçtiğimiz hafta itibariyle kredi faiz oranlarında indirime gitti. İndirim sonrası yeni bir çok kredi kampanyası uygulamaya başlayan VakıfBank 5 yıl vadeye dek kamuya özel ihtiyaç kredisi faizlerini %1.52’ye, banka gayrimenkulü konut kredilerini ise %0.98’e düşürdü. Bu faiz oranları her iki kredi türünde de görülen en düşük faiz oranı seviyesi.

VakıfBank Konut Kredisi

VakıfBank tabela konut kredisi faiz oranı olarak %1.75 faiz oranı sunsa da kampanyalı banka gayrimenkulü konut alımlarında kullanılan konut kredileri için %0.98 faiz oranı uyguluyor.

VakıfBank’tan banka gayrimenkullerinde kullanılacak 5 yıl vadeli 150.000 TL tutarda konut kredisi için konut kredisi hesaplama yapıldığında aylık ödemeler 3.300 TL, toplam geri ödeme ise 199.100 TL’ ye karşılık geliyor.

VakıfBank İhtiyaç Kredisi

VakıfBank ihtiyaç kredisi ürünleri kapsamında ise kullandırdığı kredi ürününe göre faiz oranları değişiklik gösterse de kamuya özel kampanyalı ihtiyaç kredisi ürünü kapsamında %1.52 faiz oranı ile kredi kullandırıyor.

VakıfBank'tan 30.000 TL tutarda 5 yıl vadeli ihtiyaç kredisi hesaplama yapıldığında aylık ödemeler 770 TL, toplam geri ödeme ise 45.900 TL oluyor.

Kaynak: KrediPazarı