VakıfBank Anlaşmalı Antalya Konut Projeleri

14/01/2019

VakıfBank firma katkı paylı %0.98 faiz oranlı Sarı Panjur Konut Kredisi ürünü dahilinde 1 milyon 200 bin TL’ye kadar kredi kullandırıyor. VakıfBank’ın anlaşmalı olduğu Antalya konut projelerini KrediPazari.com araştırdı.

VakıfBank’ta Ziraat Bankası’nın başlattığı konut sektörüyle işbirliği kampanyasına dahil oldu. VakıfBank anlaşmalı konut firmaları tarafından üretilen konut projelerinden konut almak isteyen müşterilerine, kampanyaya dahil olan firmaların da katkısıyla aylık %0,98 faiz oranından 120 ay vadede 1 milyon 200 bin TL ye kadar konut kredisi kullandırıyor.

VakıfBank Sarı Panjur Konut Kredisi kapsamında anlaşmalı konutlar için %1.78 faiz oranı uyguluyor. VakıfBank’ın kredi müşterisi olan konut firmaları da anlaşmalı projelerde %0.80’lik payı destekliyor. Böylelikle VakıfBank %0.98 faiz oranları ile kredi sağlıyor.

VakıfBank’tan anlaşmalı konut projeleri için 120 ay vadeli 350 bin TL konut kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde aylık ödemeler miktarı 5 bin TL oluyor. Kredinin toplam geri ödeme miktarı ise 596 bin TL’ye karşılık geliyor.

VakıfBank anlaşmalı Antalya Konut Projeleri şu şekilde;

Proje Adı
Firma Ünvanı İlgili Şube
YÜCE APARTMANI MEHMET ALTUNTAŞ AKDENİZ SANAYİ SİTESİ/ANTALYA ŞUBESİ
GEBİZLİ KONUTLARI PROJESİ
GEBİZLİ MİMARLIK KEMER/ANTALYA ŞUBESİ
GÖKKARDEŞLER EMLAK İNŞ GÖK KARDEŞLER EMLAK İNŞAAT MANAVGAT/ANTALYA ŞUBESİ
BATUHAN APARTMANI
ÜMİT ARSLAN YENER ULUSOY BULVARI/ANTALYA ŞUBESİ
YALI EVLERİ AYŞE KUBİLAY İNŞAAT YENER ULUSOY BULVARI/ANTALYA ŞUBESİ
KUBİLAY APARTMANI
AYŞE KUBİLAY İNŞAAT YENER ULUSOY BULVARI/ANTALYA ŞUBESİ
ŞEREF APARTMANI MEHMET ALTUNTAŞ AKDENİZ SANAYİ SİTESİ/ANTALYA ŞUBESİ
Kaynak: KrediPazarı