VakıfBank Faizsiz Birikim Kredisi Şartları

30/04/2019

Vakıf Emeklilik düzenli birikim yapmak isteyenlere avantaj sağlayacak yeni bir proje başlattı. VakıfBank iş birliği ile BES’e dahil olan yeni müşterilerine 12 ay vadeli %0 faizli birikim kredisi sunuyor. VakıfBank Faizsiz Birikim Kredisi şartları neler?

Vakıf Emeklilik, Bireysel Emeklilik Sistemi'nde (BES) Kar Birikim Paketi kampanyası ile BES’e dâhil olan 18-35 yaş arası herkese VakıfBank’tan 12 ay vadeli %0 faizli 1.500 TL’lik birikim kredisi fırsatı sunuyor. Vakıf Emeklilik ve VakıfBank işbirliği ile düzenlenen kampanyada, 18-35 yaş arası herkes BES’te K R birikim paketi ile birçok avantajdan yararlanarak Bireysel Emeklilik Sistemi’ne hızlı ve kolay bir şekilde dâhil olabiliyor.

Kampanya ile ilgili bilgi veren Vakıf Emeklilik Genel Müdürü Özgür Obalı, Bireysel Emeklilik Sistemi’nin ülke ekonomisine katkıda bulunmak için en önemli araçlardan biri olduğunu ve 7 milyona yaklaşan katılımcı sayısı, 92 milyon TL’yi aşan fon büyüklüğü ile Bireysel Emeklilik Sistemi’nin ülkemizdeki potansiyelinin oldukça yüksek olduğunu vurguladı. Vatandaşları birikim yapmaya teşvik etmek için yenilikler ortaya koyduklarını belirten Genel Müdür Obalı, “Uzun dönem tasarrufların bireylerin kendilerine ve ülke ekonomisine katkısı yadsınamaz. Bu sebeple gençlerimizin erken yaşta birikim alışkanlığı kazanması bizler için son derece büyük bir önem taşıyor. Biz de gençlerimizin sisteme dahil olmalarını sağlamak adına ek faydalarla avantajlarını bugünden yaşayacakları BES’te KAR ürünümüzü çıkardık.” dedi.

Sıfır Faizli Kredi Fırsatı

Vakıf Emeklilik olarak Bireysel Emeklilik Sistemi ile ülke ekonomisinin daha iyi yerlere ulaşacağına inandıklarının ve bunu milli bir mesele olarak gördüklerinin altını çizen Özgür Obalı “Bu vizyon ile çıktığımız yolda VakıfBank ile ortak düzenlediğimiz ve ismini VakıfBank’tan aldığımız BES’te K R kampanyamızla sisteme dâhil olmak isteyenlere toplam 3 bin TL’lik bir paket sunuyoruz. Bu tutarın 1.500 TL’lik kısmı için VakıfBank’tan sıfır faizle 12 ay vadeli kredi imkânı tanıyoruz. Geriye kalan 1.500 TL’lik tutarı ise BES’e dahil olan katılımcıların her ay 125 TL katkı payı olarak ödemelerini bekliyoruz. Müşterilerimiz isterlerse katkı payı ödemelerini 12 ay taksitle kredi kartı ile yapabilirler” dedi.

Yüzde 25 Devlet Katkısı ve Vergi İndirimi

BES’te K R birikim paketinden yararlanan katılımcıların VakıfBank’tan kullandıkları sıfır faizli kredi tutarı bir yıl boyunca Vakıf Emeklilik Birikimli Hayat Sigortası’nda değerlendirilecek. Bir yılın sonunda burada değerlendirilen prim, getirisi ile birlikte BES sözleşmesine ara katkı payı olarak aktarılacak. Üstelik kampanyadan yararlanan katılımcılar Vakıf Emeklilik ürünleri ile birlikte ücretsiz olarak medikal asistans, diş sağlığı paketi, diyetisyen hizmetinden de faydalanabilecek. Kampanyadan yararlananlar ayrıca BES’te geçerli olan %25 Devlet Katkısı’ndan ve vergi indirimi avantajlarından da faydalanabilecek.

Kaynak: Habertürk