VakıfBank İhtiyaç ve Konut Kredisi Faiz Oranları

25/06/2019

Vakıfbank ihtiyaç kredisi ve konut kredisi için dikkat çekici faiz oranları sunuyor. VakıfBank’ın ihtiyaç ve konut kredisi kampanyalarını KrediPazari.com araştırdı.

VakıfBank ihtiyaç ve konut kredileri için düşük faiz oranlı kredi kampanyaları sunuyor. Konut kredisi için en fazla 10 yıl vadeye kadar konut kredisi kullandıran VakıfBank ihtiyaç kredisi için de 5 yıla kadar vade seçeneği sunuyor. VakıfBank’ın konut kredisi faiz oranları %0.98’den ihtiyaç kredisi faiz oranları da %1.89’dan başlıyor.

VakıfBank Konut Kredisi Ürünleri

VakıfBank farklı ihtiyaçlara yönelik pek çok konut kredisi ürünü kullandırıyor. Standart konut kredisi için %1.79 konut kredisi faiz oranı sunuyor. Bankanın konut kredisi faiz oranları Firma Katkı Paylı Konut Kredisi için %0.98’e, Banka Gayrimenkulü Konut Kredisi için ise %1.30’a düşüyor.

Banka geçtiğimiz hafta açıkladığı son kredi kampanyası kapsamında iki yeni konut kredisi ürünü kullandırmaya başladı. TÜFE’ye endeksli düşüş gösterecek konut kredisi kapsamında VakıfBank Enflasyona Endeksli SarıPanjur Konut Kredisi ve Önce Sabit Sonra Enflasyona Endeksli Konut Kredisi ürünlerini kullandırıyor. Söz konusu kredi ürünlerinde Haziran ayı verilerine göre konut kredisi faiz oranı %1.75 seviyesinde.

VakıfBank Konut Kredisi Hesaplama

VakıfBank’ın konut firmaları ile anlaşmalı %0.98 faizli konut kredisi için 200.000 TL tutarlı 10 yıl vadeli konut kredisi hesaplama yapıldığında kredinin aylık ödemeleri 2.800 TL oluyor. Kredinin toplam geri ödemesi de 341.000 TL’ ye denk geliyor.

VakıfBank İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

VakıfBank ihtiyaç kredisi ürünleri kapsamında 5 yıl vadeye kadar en düşük %1.89 faiz oranı ile kredi kullandırıyor. Banka ipotek gösterilmesi ve ihtiyaca göre farklı ihtiyaç kredisi ürünleri sunuyor.

VakıfBank İhtiyaç Kredisi Hesaplama

VakıfBank’tan 50.000 TL tutarda ihtiyaç kredisi için 5 yıl vadeli kredisi hesaplama yapıldığında kredinin aylık taksitleri 1.400 TL, geri ödemesi ise 84.000 TL oluyor.

Kaynak: KrediPazarı