VakıfBank Konut Kredisi Faizleri

22/07/2019

VakıfBank konut kredisi ürünleri dahilinde cazip faiz oranları ve kampanyalar sunmaya devam ediyor. En düşük konut kredisi faiz oranını kullandıran VakıfBank’ın konut kredisi kampanyalarını KrediPazari.com araştırdı.

VakıfBank farklı ihtiyaçlara yönelik pek çok konut kredisi ürünü kullandırıyor. Standart konut kredisi için %1.69 faiz oranı uygulayan VakıfBank’ın faizleri Firma Katkı Paylı Konut Kredisi için %0.98’e, Banka Gayrimenkulü Konut Kredisi için de %1.30’a kadar düşüyor. Banka ayrıca Sarı Panjur Konut Kredisi kapsamında %1.49 faiz oranı sunuyor.

Banka son açıkladığı açıkladığı iki yeni konut kredisi ürünü ile TÜFE’ye endeksli düşüş gösterecek konut kredisi kampanyası da kullandırmaya başladı. VakıfBank Enflasyona Endeksli SarıPanjur Konut Kredisi ve Önce Sabit Sonra Enflasyona Endeksli Konut Kredisi ürünlerini kullandırıyor. Söz konusu kredi ürünlerinde Haziran ayı TÜFE verilerine göre konut kredisi faiz oranı Temmuz ayında %1.50 olarak uygulanıyor.

VakıfBank önce sabit sonra enflasyon endeksli konut kredisi ürünü ile de ilk 5 yıllık dönemde sabit faiz son 5 yıllık sürede de enflasyon endeksli olarak değişkenlik gösteren faiz oranları sunuyor.

VakıfBank kampanyalı Sarı Panjur Konut Kredisi ürünü dahilinde ise 10 yıl vadeye kadar %1.49 faiz oranı sunuyor. Söz konusu oran standart konut kredisi faizleri için en düşük seviyede bulunuyor.

VakıfBank konut kredisi ürünleri kapsamında en fazla 10 yıl vadeye dek kredi kullandırırken konutun ekspertiz değerinin azami olarak %80’ine kadar kredi sağlıyor. Kredi ürünlerine değişkenlik gösteren ek sigortalar uygulanabiliyor.

VakıfBank Konut Kredisi Hesaplama

VakıfBank’tan en uygun konut kredisi faiz oranı ile 100.000 TL tutarda konut kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde kredinin 10 yıl vadede aylık taksit tutarları 1.420 TL oluyor. Toplam geri ödemesi ise 170.000 TL’ ye karşılık geliyor.

Kaynak: KrediPazarı