VakıfBank Sonbahar Kredisi

16/10/2017

VakıfBank Sonbahar Kredisi ile kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler tüm ihtiyaçlarını 48 aya varan vadeler, uygun faiz oranları ve farklı ödeme seçenekleriyle karşılayabiliyor.

VakıfBank Sonbahar Kredisi ile kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler tüm ihtiyaçlarını 48 aya varan vadeler, uygun faiz oranları ve farklı ödeme seçenekleriyle karşılayabiliyor. Kampanya faiz oranları %1.24-%1.29 aralığında değişiyor. (Belirtilen faiz oranları kredi açılış günü ile aynı gün kredinin yatacağı hesaba 1 adet yeni düzenli fatura ödeme talimatı verilmesi, banka aracılığıyla sigorta yaptırılması ve asgari bir maaş tutarında Kredili Mevduat Hesabı açılması durumunda geçerlidir. Kredi açılış günü ile aynı gün, kredinin yatacağı hesaba 1 adet yeni düzenli fatura talimatı verilmemesi durumunda ilgili faiz oranları 0,01 puan artacaktır.)

Sonbahar İhtiyaç Kredisinin Özellikleri

-Aylık eşit taksitli,

-Artan taksitli

-Azalan taksitli

-3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli,

-3 ayda bir eşit taksitli,

-Son taksit balon ödemeli,

-Değişken taksitli ödeme seçenekleriyle kredinin geri ödemesi yapılabiliyor.

586 TL Taksitle 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi

Sonbahar kredsinde faiz oranı %1.24'den başlıyor. %1.24 faiz oranı %.0.5 kredi tahsis ücreti ödemek isteyen tüketiciler için geçerli iken, kredi tahsis ücreti ödemek istemeyenler için faiz oranı %1.29'dan başlıyor. Kredi tahsis ücreti ödemek istemeyenler kredi hesaplama yapıldığında, ayda 2.670 TL taksit ödeyerek 90 bin TL kredi kullanabiliyor. Bu kredi için yıllık efektif faiz oranı %20.24'e karşılık geliyor.

Kaynak: KrediPazarı