Vakıfbank'tan 50 Bin TL'ye Kadar Sonbahar Kredisi

09/09/2013

VakıfBank'ın "Sonbahar Kredisi" kapsamında başlattığı ihtiyaç kredisi kampanyasında kredi faiz oranları yüzde 1.02'den başlıyor. Kredidunyasi.com.tr'nin edindiği bilgilere göre 60 aya varan vade seçenekleri ile sunulan krediden 50 bin TL'ye kadar yararlanılabiliyor.

VakıfBank'ın "Sonbahar Kredisi" kapsamında başlattığı ihtiyaç kredisi kampanyasında kredi faiz oranları yüzde 1.02'den başlıyor. Kredidunyasi.com.tr'nin edindiği bilgilere göre 60 aya varan vade seçenekleri ile sunulan krediden 50 bin TL'ye kadar yararlanılabiliyor. Bankanın ayrıca peşin komisyonlu sıfır faizli kredi seçenekleri de bulunuyor.

Sıfır Faizli İhtiyaç Kredisi

Peşin komisyon ödeyerek sıfır faizli kredi kampanyasından yararlanılabiliyor. Kampanya kapsamında 12 ay vadeyle aylık 1.666 TL taksit ödeyerek 20 bin TL kredi kullanılabiliyor. Tüketiciden 1.776 TL masrafın alınıyor. (Toplam Ücret Tutarlarına BSMV ve KKDF dahildir. Diğer Ücretler:1 yıllık Hayat Sigortası prim tutarı, 35 yaşındaki erkek müşteri için hesaplanmış olup kredi tutarına,vadesine ve müşterinin yaşına göre değişiklik göstermektedir).

50 Bin TL'ye Kadar Kredi

Kampanyadan yararlanmak isteyen tüketicler 24 ay vade % 1.02 faiz oranı için ayda kredi hesaplama yapıldığında 2.417 TL taksit ödeyerek 50 Bin TL kredi kullanabiliyor.

Kredi başvurusu için kefil ön şartı aranmamakla birlikte banka, gerekli durumlarda kefil talep edebilirler.

Kaynak: KrediDünyası