VakıfBank’tan Bankaya Gitmeden Kredi Fırsatı

22/04/2020

VakıfBank coronavirus tedbirleri kapsamında uygulanmaya başlayan temel ihtiyaç destek kredisi ürününü bankaya gitmeye gerek kalmadan online olarak kullandırıyor. Kredi ATM’ler aracılığı ile çekilebiliyor.

Covid-19 salgınının ekonomiye olumsuz etkilerinin bertaraf edilmesinin hedeflendiği Ekonomik İstikrar Kalkanı tedbirleri çerçevesinde VakıfBank'ın sunduğu "Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi" vatandaşların yüzünü güldürüyor.

Çin'de başlayan ve küresel salgına dönüşen Covid-19, ekonomileri olumsuz etkilemeye devam ederken ülkeler önlem paketlerini hayata geçiriyor. Tedbirler kapsamında açıklanan Ekonomik İstikrar Kalkanı paketi kapsamında da kamu bankaları "Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi"ni vatandaşlara sunuyor.

Bu bankalardan biri olan VakıfBank'ın, 10.00 liraya kadar 36 ay vadeli, 6 ay ödemesiz kredi fırsatı vatandaşları memnun etti. Bankanın söz konusu kredi için aylık faiz oranı %0.79’a denk geliyor.

Bankaya Gitmeden Kredi

Serbest meslek sahibi Nizamettin Özdemir yaptığı açıklamada, söz konusu krediyi basından öğrendiklerini ve hemen müracaat ettiklerini söyledi.

Özdemir, başvurularının kısa sürede sonuçlandığını belirterek, "Krediye başvuru aşamalarının hepsini internetten yaptık. Onaylanmasının ardından para hesabımıza hemen yattı ve bankamatikten çektik. Bu süreçte bankaya hiç gitmedik. Bu sıkıntılı süreçte bize büyük katkısı oldu. VakıfBank'a teşekkür ederim. Herkese tavsiye ederim." dedi.

Kredinin 6 ay ödemesiz olmasının çok büyük avantaj sağladığına dikkati çeken Özdemir, desteklerin sürmesinin vatandaşlar için çok iyi olacağını kaydetti.

Kaynak: AA