VakıfBank’tan Dev Yapılandırma Paketi

14/01/2019

Vakıfbank bireysel kredi kartlarına ödeme kolaylığı sağlanması, aksamadaki bireysel ve ticari kredilerin yapılandırılması ile takipteki ticari kredi faizlerinin sıfırlanmasına yönelik paket açıkladı.

Vakıfbank’tan yapılan yazılı açıklamada, pakette kredi kartlarına ödeme kolaylığı sağlanması, aksamadaki kredilerin ödemesiz dönem ve düşük faiz oranıyla yapılandırılması ve takipteki kredilerin faizlerinin sıfırlanmasının yer aldığı ifade edildi.

Bu kapsamda bireysel kredi kartı borçluları aylık %1.1 faiz oranıyla 24 aya; aylık %1.2 faiz oranıyla da 60 aya kadar vadelerle borçlarını yapılandırabilecekler.

Kampanyadan Vakıfbank bireysel kredi kartı müşterileri, Vakıfbank ve diğer bankalardaki Aralık 2018 dönem borçları için faydalanabilecek.

Açıklamada ayrıca Vakıfbank’taki borçları 3 milyon TL’nin altında olan ve geçen yılsonu itibarıyla ödemelerinde 31 gün ve üstü aksama bulunanlara da altı aya varan ödemesiz dönem ile yapılandırma imkânı tanındığı ifade edildi.

Bireysel müşteriler borçlarını üç ay ödemesiz dönem ile 36 aya varan vadelerle, ticari segmentteki müşteriler de altı ay ödemesiz olarak 60 aya kadar aylık %0.98’den başlayan faiz oranlarıyla yapılandıracak.

Banka ayrıca, 2018 yıl sonundan önce 100,000 TL’nin altındaki konut kredisi yada diğer kredileri takibe aktarılan müşterilerinin, borçlarını peşin ya da 12 aya kadar taksitle ödemeleri halinde, takibe aktarım sonrası faizlerini sıfırlayacağını belirterek, 30 Nisan’a kadar başvurmaları halinde bu kampanyadan yararlanabileceğini duyurdu.

Kaynak: Sözcü