VakıfBank’tan İki Yeni Dev Konut Kredisi Kampanyası

04/03/2019

VakıfBank bankanın gayrimenkulü konut satışlarında konut kredisi faiz oranlarını %0.98’e düşürdüğünü ve yeni açıklanan Bahara Özel Sarı Panjur Konut Kredisi kampanyası kapsamında %1.28 konut kredisi faizi uygulamaya başladı.

VakıfBank 4 Mart hafta başına 2 büyük konut kredisi kampanyası ile başladı. Banka bugün açıklanan Bahara Özel Sarı Panjur Konut Kredisi kampanyası ve Banka Gayrimenkulü Konut Kampanyasını uygulamaya başladı.

Banka Gayrimenkulü Konut Kampanyası

VakıfBank bankanın mülkü konut satışlarında büyük bir kampanyaya gitti. Banka konut satış fiyatlarında %20 indirim uygulamanın yanında %0.98 konut kredisi faiz oranı sunuyor. Ayrıca kampanya işyeri ve arsa alımlarında da geçerli.

Banka Gayrimenkulü Konut Kredisi Hesaplama

VakıfBank’tan satılık konutlar için 200.000 TL tutarında 10 yıl vadeli konut kredisi için konut kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde kredinin aylık taksit tutarları 2.850 TL oluyor. Toplam geri ödeme miktarı ise 338.000 TL’ ye karşılık geliyor.

Bahara Özel Sarı Panjur Konut Kredisi

VakıfBank bugün itibariyle uygulamaya başladığı kampanyalı bahara özel konut kredisi ürünü ile konut kredisi faiz oranlarını %1.28’e düşürdü. Ziraat Bankası da bugün itibariyle tabela konut kredisi faiz oranlarını %1.28’e düşürdü. İki kamu bankasından da gelen büyük indirim haberi tüketici oldukça mutlu edeceğe benziyor.

Bahara Özel Konut Kredisi Hesaplama

VakıfBank kampanyalı Bahara Özel Sarı Panjur Konut Kredisi kapsamında 100.000 TL tutarda 10 yıl vadeli konut kredisi hesaplama yapıldığında kredinin aylık taksitleri 1.630 TL, toplam geri ödeme tutarı ise 196.000 TL’ ye karşılık geliyor.

Kaynak: KrediPazarı