VakıfBank’tan Yeni Bir Kampanya Geliyor

22/01/2019

VakıfBank Genel Müdürü Özcan, VakıfBank’ın Yanındaki Güç yapılandırma paketleri ve KOBİ Değer kredisine ilişkin açıklamalarda bulunarak yeni bir kampanyalı kredi ürününün çok yakın olduğunu müjdeledi.

Yanındaki Güç Yapılandırma Kredisi, KOBİ Değer Kredisi ve %0.98 faizli konut kredisi kampanyalarını uygulamaya devam eden VakıfBank yakında yeni bir kampanyalı kredi ürünü duyuracak.

VakıfBank Genel Müdürü Özcan, bugün Anadolu Ajansı’nın Finans masasının konuğu oldu. Mehmet Emin Özcan, "Türkiye'nin sorunlu taraflarından cari açıkta düzelme yaşanıyor. Ekonomide büyümenin yeniden şahlanacağını göreceğiz." dedi.

14 Milyar Doları Türkiye Ekonomisine Sunduk

Özcan, "VakıfBank olarak yurt dışından sağladığımız 14 milyar dolar civarında kaynağı Türkiye ekonomisinin hizmetine sunduk." şeklinde konuştu. Yanındaki Güç kredi yapılandırma kampanyasını büyük bir fırsat olduğunu belirten Özcan, "Kredi kartı yapılandırmasında 24 aya kadar %1,10 faizle kredi imkanı sağladık." bilgisini paylaştı. Özcan, ayrıca "Kredi borcunun miktarı 100 bin TL'nin altındaki müşterilerimize %0,98 faiz oranı veriyoruz."dedi.

Anapara Borcunu Bir Yılda Ödeyene Faiz Yok

Genel Müdür Özcan, yasal takipteki Vakıfbank müşterilerinin anapara borçlarını bir yıl içerisinde kapattıklarında faizlerini sıfırladıklaırını belirterek "Anapara borcunu defaten ya da 1 yıl içinde ödeyin, faiz almayalım diyoruz." ifadesini kullandı.

KOBİ Değer Kredisine Yoğun Talep

KOBİ Değer Paketi hakkında konuşan Özcan, kredi ürününün KOBİ’lerce yoğun talep gördüğünü söyleyerek "Süreç başarılı bir şekilde devam ediyor. Bize aşağı yukarı 10 günde 7 bin şirket başvuru yaptı." dedi.

Yeni Paket Yakında

VakıfBank Genel Müdürü Özcan, Bankacılık sektörünün bu dönemlerde elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti. Özcan VakıfBank olarak yeni bir müjdeye yakın oluklarını aktararak "Başka paket çalışmalarımız da var. Sonrasında bu müjdeleri vereceğiz." açıklamasında bulundu.

Kaynak: KrediPazarı