Yapı Kredi Bankası Konut Kredisi Oranları

15/10/2018

Yapı Kredi Bankası konut kredisi kapsamında masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranı kullandıran özel banka oldu. Yapı Kredi Bankası’nın konut kredisi detaylarını KrediPazari.com araştırdı.

Yapı Kredi Bankası Ziraat Bankası konut kredisi, HalkBank Hesaplı Evim Konut Kredisi ürünü ve VakıfBank Sarı Panjur Konut Kredisi ürününden sonra masraflar hariç en düşük konut kredisi kullandıran özel banka olma özelliğini taşıyor.

Yapı Kredi Bankası 120 ay vadeli konut kredisi ürününde kredi masrafları hariç %2.46’dan başlayan faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor. Yapı Kredi Bankası konut kredisi dahilinde en yüksek %2.65 konut kredisi faiz oranı ile kullandırım yapıyor.

Yapı Kredi Bankası Konut Kredisi Hesaplama

Yapı Kredi Bankası’ndan 150.000 TL tutarda %2.46 faiz oranından 120 ay vadeli konut kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde aylık ödemeler 3 bin 901 TL olurken, toplam geri ödeme miktarı 468 bin 120 TL ye varıyor.

Yapı Kredi Bankası Konut Kredisi Masrafları

Yapı Kredi Bankası konut durumuna bağlı olarak değişkenlik gösterse de ortalama olarak 600 TL ekspertiz ücreti, 185 TL ipotek tesis ücreti ve kredi bedelinin %0.5’i kadar kredi tahsis ücreti alıyor.

Yapı Kredi Bankası konut kredisi başvurusu için; şubelerin haricinde, bankanın web sitesi üzerinden, internet ve mobil şube üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Kaynak: KrediPazarı