Yapı Kredi Banksı Konut Kredisi Faizlerini Yüzde 1’in Altına Çekti

03/12/2019

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranlarında indirime giderek faiz oranlarını %1’in altına çekti. Banka 10 yıl vadeye kadar %0.99 faiz oranı ile konut kredisi sunuyor.

Yapı Kredi Bankası bugün gerçekleştirdiği indirim ile konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. En son 11 Kasım’da faiz indirimi uygulayan banka bugün 10 puan daha indirim gerçekleştirerek faizlerini 10 yıla kadar tüm vadelerde %0.99’a düşürdü.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, Bankanın makroekonomik gelişmeler ve piyasa koşullarına göre, müşterilerine ve üreticilere değer katabilme hedefiyle çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti ve "Tüm müşterilerimiz 120 aya kadar olan tüm vadelerde kampanyamızdan yararlanabiliyor. Geçerli faiz oranımızda kredi tutarı üst limiti de bulunmuyor. Kampanya dahilinde tüm müşterilerimizin ödeme gücüne göre farklı ödeme planları da oluşturabiliyoruz” dedi.

Yapı Kredi Konut Kredisi Hesaplama

Yapı Kredi Bankası güncel konut kredisi faiz oranları ile 150.000 TL tutarda konut kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde 10 yıl vade için kredinin aylık taksitleri yaklaşık 2.250 TL oluyor. Kredinin toplam geri ödemesi ise masraflar dahil 269.600 TL’ ye denk geliyor.

Kaynak: KrediPazari