Yeni Evim Konut Kredisi Kampanyası

06/11/2018

ICBC kampanyalı Yeni Evim Konut Kredisi ürünü dahilinde %2 faiz oranı uyguluyor. ICBC kampanyalı konut kredisi ürünü özel bankalar arasında uygulanan masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranına sahip.

ICBC Bank konut kredisi kapsamında %3.2 konut kredisi faiz oranı sunmasına rağmen kampanyalı Yeni Evim Konut Kredisi ürünü kapsamında %2 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor. ICBC’nin Yeni Evim Konut Kredisi kampanyası kapsamında uyguladığı %2 faiz oranı, Ziraat Bankasının konut kredilerinde uyguladığı %1.98’den sonra sunulan en düşük konut kredisi faiz oranı olma özelliğini taşıyor.

Yeni Evim Konut Kredisi Koşulları

Kampanyada azami konut kredisi tutarı 1.000.000 TL'dir.

Kampanya kapsamında kredi tahsis ücreti binde 5 olarak uygulanacaktır.

Kampanya faiz oranlarından yararlanmak için hayat sigortasının yaptırılması gerekmektedir.

Dask, Konut ve Hayat Sigortalarının yaptırılması gerekmektedir.

Kampanyalı oranlarından yararlanmak için konut kredisi ile birlikte ICBC kredi kartı ve kredili mevduat hesabı da alınmalıdır.

Kampanya oranları sadece banka tarafından yeni kullandırılacak konut kredileri için geçerlidir.

Yeni Evim Konut Kredisi Hesaplama

ICBC’den 100 bin TL tutarında 120 ay vadeli konut kredisi hesaplama yapıldığında aylık ödeme miktarı 2 bin 205 TL, toplam geri ödeme miktarı ise 264 bin 600 TL oluyor.

ICBC Konut Kredisi Masrafları

ICBC konut kredisi kullandırımlarında kredi ek olarak 206 TL ipotek tesis ücreti, 614 TL ekspertiz ücreti ve 500 TL de kredi tahsis ücreti uyguluyor. Sigortalar kapsamında uygulanan masraflar kişiye ve konutun durumuna göre değişiklik gösteriyor. ICBC sigortalar hariç 1320 TL konut kredisine ek masraf alıyor.

Kaynak: KrediPazarı