Yüzde 0.98 Faiz Oranı ile Devam Eden Konut Kampanyaları

06/07/2018

30 Haziran itibari ile sona eren konutta indirim kampanyası ile beraber konut fiyatlarına %20 indirim sona erdirilmiş, 2 Temmuz 2018 itibari ile konut kredisi indirim kampanyasının bitmesi ile de %0.98 konut kredisi faiz oranı kaldırılmıştı.

Teknik Yapı ve Babacan Holding tarafından yapılan açıklama ile belirlenen konut projeleri fiyatlarına %20 indirim yapılacağı, konut kredisi çekerek ev almak isteyen kişilere ise %0.98 faiz oranı ile konut kredisi kullandırılacağı duyuruldu.

30 Haziran’da sona eren konutta indirim kampanyası son bulmadan önce yoğun bir taleple karşılanmış ve rekor seviyede konut satışı gerçekleştirilmişti. Kampanyanın son bulması ve bankaların uyguladığı konut kredisi faiz indiriminin bitmesi ile piyasalar bir anda durgunlaştı. Sektördeki hareketliliği devam ettirmek isteyen Teknik Yapı ve Babacan Holding kampanya dönemini kaçıran müşterilere son şans oldu. Teknik Yapı ve Babacan Holding kampanyalı konut ürünlerinde %20 indirim uyguladığı gibi özel anlaşma yaptığı bankalardan da kampanya süresi bitmiş olmasına rağmen %0.98 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

Hangi Konut Projeleri Yüzde 20 İndirimli ve Yüzde 0.98 Faiz Uygulanacak

Satışlarda %20 indirim ve %5 peşinat kampanyasını sürdürmeye devam eden Teknik Yapı’nın %0.98 konut kredisi faiz oranıyla sunduğu fırsat İstanbul ve Denizli’de tamamlanmış ve inşaatı devam eden tüm projeleri için geçerli olacak. %0.98 konut kredisi faiz oranı, %20 indirim ve %5 peşinat avantajları, sınırlı sayıdaki 1+1 tipinden 5+1 tipine kadar her daire için geçerli olacak. %0.98 faizi, sadece Teknik Yapı’yla özel anlaşma yapan HalkBank’tan kullanılabilecek.

Babacan Holding tarafından yapılan açıklamalara göre Babacan Premium Konut Projesi ve Babacan Port Royal konut projesi kapsamında satışa sunulan dairelerde fiyat listesi üzerinden %20 indirim yapılırken buna ek olarak konut kredisi desteği almak isteyen kişilere %0.98 konut kredisi desteği verilecek.

Güncel konut kredisi faiz oranlarına, vade sürelerine ve ödeme planlarına KrediPazari.com’a özel avantajlarla ulaşıp karşılaştırmalı olarak tüm bankaların konut kredisi faiz oranını görüntülemek için konut kredisi hesaplama uygulanabilir.

Kaynak: KrediPazarı