Yüzde 0.98 Faiz ve Yüzde 20 İndirim Devam Ediyor

02/07/2018

Türkiye'nin dev inşaat şirketi Teknik Yapı projelerinde %0.98 faiz oranı, %20 indirim ve %5 peşinat kampanyasına HalkBankla yaptığı anlaşma kapsamında kısa bir süre için devam ediyor.

HalkBank ile özel anlaşmalar yapan Teknik Yapı, artan konut kredisil faiz oranlarını kurban bayramına kadar %0.98 bandında sabitledi. Teknik Yapı “Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak” kampanyasının yoğun ilgi görmesi ile kampanya kapsamında 350’den fazla daire sattı. Bunun üzerine HalkBank’ın destekleriyle Teknik Yapı projelerinde hala geçerli %0.98 faiz oranlı konut kredisi, %20 indirim ve %5 peşinat kampanyasını sürdürüyor.

Satışlarda %20 indirim ve %5 peşinat kampanyasını sürdürmeye devam eden Teknik Yapı’nın %0.98 konut kredisi faiz oranıyla sunduğu fırsat İstanbul ve Denizli’de tamamlanmış ve inşaatı devam eden tüm projeleri için geçerli olacak. %0.98 konut kredisi faiz oranı, %20 indirim ve %5 peşinat avantajları, sınırlı sayıdaki 1+1 tipinden 5+1 tipine kadar her daire için geçerli olacak. %0.98 faizi, sadece Teknik Yapı’yla özel anlaşma yapan HalkBank’tan kullanılabilecek. Güncel konut kredisi faiz oranlarına, vade sürelerine ve ödeme planlarına KrediPazari.com’a özel avantajlarla ulaşıp karşılaştırmalı olarak tüm bankaların konut kredisi faiz oranını görüntülemek için konut kredisi hesaplama araçları kullanılabilir.

Kaynak: KrediPazarı