Yüzde 0.98 Faiz ve Yüzde 25 İndirim Fırsatı

26/06/2018

Bodur Gayrimenkul'ün, Kartal'da hayata geçirdiği "LEED Gold" sertifikalı Daire Kartal'a bu hafta yatırım yapanlar %0.98 faiz oranının yanında, tapu harcı indirimi ve peşin satışlarda %25 net indirimden faydalanabilecek.

10 Mayıs'ta Ziraat Bankası'nın faizi indirmesiyle başlayan ve diğer kamu ve özel bankaların katılımıyla genişleyen uygulamayla konut satışları önceki yılın aynı dönemine göre yaklaşık %3 artış gösterdi. Tapu harcı ve kamu bankalarında konut kredi faizlerinde indirim kararının ardından sektörün %20 indirim hareketine Daire Kartal projesiyle katılan Bodur Gayrimenkul ev sahibi olmak isteyenler ve yatırımcılardan yoğun ilgi gördü. Konut kampanyalarında son günlere girilirken Daire Kartal'dan, tapu harcı indirimi ve peşin satışlarda %25 net indirimle 259 bin liradan başlayan fiyatlarla ev alabilmek mümkün.

Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü Bahadır Kayan, "Faiz indirimiyle beraber KDV ve tapu harçlarındaki düzenlemelerin ardından GYODER, İNDER ve KONUTDER üyeleri olarak başlattığımız kampanya çok etkili oldu. Konut kampanyalarında son günlere girilirken, bugüne kadar karar verememiş tüm ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara, bir kez daha bu çok avantajlı fırsatları değerlendirmeleri çağrısında bulunuyoruz. Daire Kartal projemizde, %1 KDV, hemen teslim ve hemen kiralama avantajını da değerlendirerek çok kazançlı çıkacaklar" diye konuştu.

Bankaların sunduğu indirimli konut kredisi faiz oranlarını ve vade sürelerini görüp bankalar arasında karşılaştırma yaparak en avantajlı krediyi bulmak için konut kredisi hesaplama yapılabilir.

Kaynak: kredidünyası