Ziraat Bankası Banka Gayrimenkulü Konut Kredisi Avantajları

23/08/2019

Ziraat Bankası banka gayrimenkulü konut kredisi ürünü kapsamında satışı banka tarafından gerçekleştirilen konutlar için cazip avantajlar sunuyor. Ayrıca banka söz konusu konutların satışında %0.99 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

Ziraat Bankası ipotek sebebiyle ödenmeyen sorunlu konut kredilerinden dolayı bünyesine geçen konutları cazip fırsatlarla satışa çıkarttı. Banka yurt genelinde hemen her şehirde satışa sunduğu konutlar için %0.99 faiz oranı ile 15 yıl vadeye kadar konut kredisi sunuyor.

Banka düşük faiz oranlarının yanında kendi mülkü konut satışları için konut kredisi kullanımında müşterilerini ekspertiz ücreti, BSMV ve KKDF gibi ücretlerden muaf tutuyor.

Ziraat Bankası Banka Gayrimenkulü Konut Kredisi Hesaplama

Ziraat Bankası’ndan banka gayrimenkulü konut kredisi ürünü için 250.000 TL tutarda 15 yıl vadeli konut kredisi hesaplama yapıldığında krediye vade sonunda ödenen toplam tutar 536.600 TL’ ye denk geliyor. Kredinin aylık taksitleri ise 2.980 TL’ ye karşılık geliyor.

Ziraat Bankası Banka Gayrimenkulü Konut Kredisi Maliyetleri

Ziraat Bankası söz konusu konut kredisi ürünü için müşterilerini 2.000 TL’nin üstüne çıkabilen ekspertiz ücretinden muaf tutuyor. Ayrıca konut kredisine uygulanan bazı vergiler kampanya kapsamında uygulamıyor. Banka ortalama 50 TL DASK prim tutarı, ipotek tesis ücreti olarak 130 TL, kredi tahsis ücreti için de kredinin %0.50’si kadar komisyon alıyor.

Kaynak: KrediPazarı