Ziraat Bankası Emeklilere Özel Konut Kredisi Kampanyası

14/05/2019

Ziraat Bankası konut kredisi ürünleri kapsamında en düşük konut kredisi faiz oranlarına ek emeklilere özel fırsatlar sunuyor.

Ziraat Bankası maaş müşterisi emeklilere özel olarak konut kredisi fırsatları sunuyor. Banka konut kredisi kullanmak isteyen emekliler için bankalar arasındaki en düşük konut kredisi faiz oranını ve 10 yıla kadar vade imkanı sağlıyor. Ayrıca Ziraat Bankası Emeklinin Artısı Konut Kredisi şubeye gitmeden dijital şekilde de kullanılabiliyor.

Ziraat Bankası Emeklinin Artısı Konut Kredisi

Ziraat Bankası Emeklinin Artısı Konut Kredisi ürünü için %1.45 konut kredisi faiz oranı uyguluyor. Banka azami 10 yıl vadeye kadar krediye konu konutun ekspertiz değerinin %80’ine kadar kredi sağlıyor. Kredinin masraflar dahil yıllık maliyet oranı 19.2 oluyor.

Ziraat Bankası ilgili konut kredisi ürünü için maaş müşterisi olan emeklilerin kampanyadaki avantajlardan yararlanılabilmesi için; Bankkart, İnternet Bankacılığı, BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası, Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az üç tanesine sahip olmalarını ya da yeni başvuruda bulunulmasını talep ediyor.

Ziraat Konut Kredisi Hesaplama

Ziraat Bankası’ndan Emeklinin Artısı Konut Kredisi kampanyası dahilinde 100.000 TL tutarda konut kredisi için 10 yıl vadeli konut kredisi hesaplama yapıldığında 1.760 TL oluyor. Kredinin toplam geri ödemesi ise 211.500 TL’ ye karşılık geliyor.

Kaynak: KrediPazarı