Ziraat Bankası’ndan Emekliye Özel Avantajlı Krediler

05/03/2019

Ziraat Bankası emeklilere özel emeklinin artısı kredi ürünleri kapsamında %1.53 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi, %1.28 faiz oranı ile de konut kredisi kullandırıyor.

Ziraat Bankası Mart başı itibariyle kredi ürünlerinde büyük oranda indirim uyguladı. Ziraat Bankası ihtiyaç ve konut kredileri kapsamında en düşük faiz oranlarını sunan banka oldu.

Ziraat Bankası emeklinin artısı konut kredisi ve emeklinin artısı tüketici kredisi kampanyaları dahilinde emekli maaşını Ziraat’ten alanlara özel avantajlar sunuyor.

Ziraat Emeklinin Artısı Konut Kredisi

Ziraat Bankası Emeklinin Artısı Konut Kredisi ürünü için 120 ay vadeye kadar %1.28 konut kredisi faiz oranı kullandırıyor. Ayrıca krediden BSMV ve KKDF ücretleri almıyor. Konut kredisinin yıllık maliyet oranı %16.8 oluyor.

Emeklinin Artısı Konut Kredisi kapsamında 100.000 tutarda 5 yıl vadeli konut kredisi için konut kredisi hesaplama yapıldığında kredinin aylık ödemeleri 1.935 TL, toplam ödemesi ise 233.180 TL oluyor.

Ziraat Emeklinin Artısı Tüketici Kredisi

Ziraat Bankası Emeklinin Artısı Tüketici Kredisi kapsamında ise 60 ay vadeye kadar %1.53 faiz oranı ile kredi sağlıyor. Bu oran bankaların ihtiyaç kredileri arasında en düşük faiz seviyesi oluyor.

Ziraat Bankası'ndan 10.000 TL tutarda 5 yıl vadeli emeklinin artısı tüketici kredisi için kredi hesaplama yapıldığında aylık taksitler 256 TL, toplam geri ödeme ise 15.350 TL oluyor.

Kaynak: KrediPazarı