Ziraat İnşaat Tamamlama Konut Kredisi

31/12/2018

Ziraat Bankası inşaat halindeki konutunu tamamlamak için krediye ihtiyaç duyan vatandaşlara düşük faiz oranları ve uzun vade seçenekleriyle İnşaat Tamamlama Konut Kredisi kullandırıyor.

Ziraat Bankası, konutunun kalan inşaatını tamamlamak için krediye ihtiyaç duyan vatandaşlara İnşaat Tamamlama Konut Kredisi ürünü kapsamında düşük faiz oranları ve uzun vade fırsatları ile konut kredisi sunuyor.

İnşaat Tamamlama Konut Kredisi Özellikleri

Ziraat Bankası kredi ürünü kapsamında 120 aya kadar vade imkânı sunuyor. İlgili kredi ürününün kullanılabilmesi için inşa hâlindeki konutun asgari %70 inşaat seviyesinde olması gerekiyor. Ziraat Bankası krediyle beraber krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis ediliyor.Gerekli görülmesi hâlinde ek teminatta talep edilebiliyor. Ayırca kredi vadesi boyunca hayat ve konut sigortası ​yapılıyor.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Faiz Oranları

Ziraat Bankası konut sektörüne canlılık getirmek ve alt ve orta grup vatandaşın konut kredisine daha kolay erişimini sağlamak için konut sektörüyle yaptığı anlaşma kapsamında anlaşmalı konut projeleri için %0.98 konut kredisi faiz oranı sunuyor. Ziraat Bankası İnşaat Tamamlama Konut Kredisi ürünü kapsamında da ise 120 ay vadede 100 bin TL’ye kadar %1.98 faiz oranı uyguluyor.

İnşaat Tamamlama Konut Kredisi Hesaplama

Ziraat Bankası İnşaat Tamamlama Konut Kredisi ürünü kapsamında 120 ay vadeli 100 bin TL tutarlı konut kredisi faiz hesaplama yapıldığında kedinin toplam geri ödemesi 262 bin 500 TL ye karşılık geliyor. Kredinin aylık ödemeleri ise 2 bin 180 TL oluyor.

 

Kaynak: KrediPazarı