Ziraat’ten Çiftçilere Özel Konut Kredisi

17/07/2018

Ziraat Bankası’nın çiftçilere yönelik sunduğu konut kredisi hasat dönemine uygun ödeme planları ve 120 aya varan vade imkanı sunuyor.

Konut kredisi denilince ilk akla gelen bankalar arasında yer alan ve her zaman en cazip konut kredisi olanakları ile ön planda olan Ziraat Bankası çiftçilerimizi unutmayarak hasata uygun vadelerle konut kredisi ürünleri sunuyor. Ziraat Bankası çiftçilerin aylık ödeme planlarında güçlük çekebileceğini düşünerek çiftçiler için hasattan hasada ödemeli konut kredisi fırsatı sunuyor.

Hasatta Ödeme Olanağı

Çiftçilere yönelik konut kredisi kapsamında Ziraat Bankası ödeme planlarını hasata göre yapılıyor. Çiftçinin faaliyet döngüsüne göre 6 ayda yada 12 ayda bir ödeme gerçekleştirilebiliyor. Konutun en fazla %80’i için kullanılabilecek kredinin ilk şartı çiftçilik yapıyor olmak. 120 aya kadar vade imkanı sunan kredi konu olan gayrimenkulün üzerine ipotek tesis edilerek, gerekli görüldüğü takirde ise ek teminat talep edilerek sunuluyor. Konut kredisi hesaplama kullanılarak kredinin ayrıntıları ve ödeme detayları görülebilir.

Kaynak: KrediPazarı