Ziraat’ten Oyak Üyelerine Özel Konut Kredisi

25/12/2018

Ziraat Bankası Oyak mensuplarına özel uyguladığı konut kredisi ürünü kapsamında cazip fırsatlar sunuyor. Ziraat Bankası Oyak Üyelerine Özel Konut Kredisi ürünü için kredi tahsis ücreti almıyor.

Ziraat Bankası Oyak mensuplarının konut kredisi ihtiyaçlarını Oyak Üyelerine Özel Konut Kredisi ürünü ile karşılıyor. Ziraat Bankası Oyak Üyelerine Özel Konut Kredisi ürünü kapsamında 120 aya kadar vadeli ve konutun ekspertiz değerinin %80’ine kadar kredi kullandırımı yapıyor. İlgili kredi ürünü dahilinde Ziraat Bankası kredi tahsis ücreti almıyor.

Ziraat Bankası Oyak Üyelerine Özel Konut Kredisi

Konut sektörüyle anlaşması kapsamında %0.98 faiz oranları ile konut kredisi kullandıran Ziraat Bankası Oyak Üyelerine Özel Konut Kredisi için 120 ay vadeye kadar %2,19 faiz oranından konut kredisi sunuyor. Yıllık maliyet oranın %30 seviyelerinde olan Oyak Üyelerine Özel Konut Kredisi ürünü için 100 bin TL tutarında 120 ay vadeli konut kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde aylık ödeme tutarı 2 bin 360 TL, toplam geri ödeme miktarı ise 283 bin 900 TL oluyor.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Masrafları

Ziraat Bankası Oyak Üyelerine Özel Konut Kredisi ürünü için konutun durumuna göre 498 TL ile 1798 TL arasında ekspertiz ücreti, ortalama 50 TL DASK ücreti, 130 TL ipotek tesis ücreti ve ortalama 180 TL konut sigortası masrafı alıyor. İlgili konut kredisi ürünü dahilinde kredi tahsis ücreti alınmıyor.

Kaynak: KrediPazarı