Teknik Yapı 777 TL Peşinatlı Proje Yaptı İlk Daireyi Sabah 8'de Sattı

24/10/2010

Fenerbahçe Samandıra tesislerinin yanında yer alan 432 dairelik Evora projesini 777 TL'den başlayan peşinatla satan Teknik Yapı, şehir merkezinde 'sayfiye havası' yaşamak isteyenleri hedefliyor

tek_01Dün kapılarını açan A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı'nda, Fenerbahçe Samandıra tesislerini hemen yanında ve E-6 otoyolunun kenarında yükselecek 432 daireli yeni projesi Evora'yı tanıtan Teknik Yapı, ilk daire satışını sabah 8'de yaptı.

Yılbaşında 2010'u 5 projeyle tamamlamak istediklerini açıkladıklarını hatırlatan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, 'Bağdat Caddesi'nde 2 butik proje daha yaptık. Evora bizim bu yıl son projemiz. 5 proje sözümüzü tuttuk' dedi.

Proje Değeri 90 Milyon TL

Yaklaşık 30 ayda tamamlanması planlanan Evora'da metrekare fiyatı 2400-3400 TL arasında değişiyor. Durbakayım, 777 TL'den başlayan peşinatları kredi kartıyla ödeme imkanının yanı sıra, sıfır faiz ve 120 ay vadeli satış seçenekleri de sunduklarını hatırlattı. Projenin değeri ise 90 milyon TL.

Yılda 1500 Konut Üretiyor

Yılda 1500 konut üretme ve satma kapasitelerinin olduğunu anlatan Durbakayım, bu rakamı artırmayı planladıklarını söyledi. Teknik Yapı'nın 35 yıldır projelerini 'butik' anlayışıyla hayata geçirdiklerini vurgulayarak, 'Bu yüzden yaptığımız işlerde 35 yıldır 35 şikayet bile almadık' dedi.

Yaşar Aşçıoğlu Avrupa Yakasına Gelin Çağrısı Yaptı

Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı, Aşçıoğlu İnşaat Grubu'nun yeni yatırımı Fulya Fuar Merkezi'nde açıldı. Teknik Yapı'nın toplantısına katılan Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu da Nazmi Durbakayım'a, 'Sizi hep Anadolu'dasınız. Avrupa'da ne zaman olacaksınız?' diye sordu. Durbakayım'ın, 'Burada siz varsınız o yüzden bir karşıdayız' demesi salonda kahkalara neden oldu.

Kaynak: Akşam