Akbank'tan Kolay ve Hızlı Kredi Kampanyası

06/02/2013

Akbank kolay başvuru ve hızlı kullanım imkanı sunan ihtiyaç kredileriyle, rekabetçi oranlara sahip kaçırılmayacak bir kampanya fırsatı daha sunuyor.

Akbank kolay başvuru ve hızlı kullanım imkanı sunan ihtiyaç kredileriyle, rekabetçi oranlara sahip kaçırılmayacak bir kampanya fırsatı daha sunuyor.

Kampanya kapsamında müşteriler düşük faizli veya dosya masrafsız kredi alternatiflerinden faydalanabiliyor, dilerlerse 3 ay erteleme seçeneği ile taksitlerine Nisan ayında başlayabiliyorlar.

Müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun finansal çözümleri geliştirerek, onlara kolay, hızlı, basit ve kaliteli hizmet vermeyi temel ilke olarak benimseyen Akbank, 2013'te de ihtiyaç kredisinde rekabetçi koşullara sahip  kampanyalarına devam ediyor. Tüketicilerin her türlü nakit ihtiyacına yönelik olarak başlatılan avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyasında, kredi faiz oranları %1'in altından başlıyor. 24 ayda kredi faiz oranı sadece %0,96 faiz oranı, 36 ayda %1,05, 48 ayda %1,10 ve 60 ayda %1,14.  Tüm müşterilere yönelik olarak ve 30.000 TL'ye kadar geçerli olan kampanya kapsamında dosya masrafı 250 TL olarak uygulanıyor. Dileyen müşteriler, dosya masrafı ödemeden %1,19 faiz oranından da faydalanabiliyorlar. Üstelik kampanyada taksit ödemelerine 3 ay ertelemeli olarak Nisan 2013'de başlama opsiyonu da sunuluyor.

Kamu Çalışanlarına Özel Kredi

Kampanya kapsamında kamu çalışanı müşterilerine özel bir kredi başvuru kolaylığı ve fiyat avantajı da mevcut. Kamu çalışanları 50,000 TL'ye kadar olan kredi ihtiyaçlarında, diledikleri Akbank Şubesine sadece kimlik belgesi ile başvurup kredi cevaplarını anında alırken, kredilerini  %0,95'ten başlayan faizlerle kullanabiliyorlar.

Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, “İhtiyaç kredilerinde yeni yılda da özel bir kampanya uyguluyoruz. Kampanya kapsamında müşterilerimize kolay başvuru ve hızlı kredi kullandırımı imkanı sunarken, %0,96'dan başlayan rekabetçi koşullara sahip faizlerimiz veya dosya masrafsız kredi seçeneklerimiz ile bütçelerine uygun finansman olanağı da sağlıyoruz. Üstelik ilk aylarda taksit ödemesi yapmak istemeyen müşterilerimiz için taksitleri Nisan ayına kadar erteleme fırsatı da mevcut.  Akbank olarak amacımız, müşterilerimize rekabetçi fiyatların yanısıra, kolay ve hızlı kredi hizmet sunmak. Bu kapsamda, tüm müşterilerimize kampanya fırsatından faydalanmalarını öneririz.” dedi.

Akbank Yeni Yıl İhtiyaç Kredisi Kampanyası'ndan yararlanmak isteyen tüketiciler, tüm Akbank şubeleri ile 444 25 25 nolu Akbank Cep Şubesi, 4425 smsKredi ve www.akbank.com web adresinden kredi başvurusu yapabiliyor.

Kaynak: Emlakta Son Dakika