Anadolubank'tan Öğretmenlere Masrafsız Kredi

07/11/2012

Dönemsel ihtiyaçlar doğrultusunda tüketicisinin yanında olan Anadolubank, öğretmenleri de unutmadı. Özel faiz oranlarıyla öğretmenlere Masrafsız Öğretmen Kredisi’ni sunuyor.

Dönemsel ihtiyaçlar doğrultusunda tüketicisinin yanında olan Anadolubank özel kredi faiz oranlarıyla öğretmenlere Masrafsız Öğretmen Kredisi'ni sunuyor.

Hazırladığı ihtiyaç kredisi seçenekleri ile tüketicinin karşılaşılabileceği zorlukları her koşulda giderebilmeyi amaçlayan Anadolubank, öğretmenlere özel Masrafsız    Öğretmen Kredisi’ni hazırladı. Anadolubank, 10.000 TL’lik Masrafsız Öğretmen Kredisi’ni, 36 ay vadeli ve 372 TL aylık ödeme seçeneği ile öğretmenlere sunuyor.

Kredi Tipi

Kredi Tutarı

Aylık Kredi Faiz Oranı

Kredi Vadesi (Ay)

Toplam Ücret

Aylık Toplam Maliyet Oranı

Yıllık Toplam Faiz Oranı

Taksit Tutarı

Öğretmen Kredisi

10.000 TL

1,39%

36

0 TL

1,69%

20,27%

372 TL

**Öğretmenim kredisi için hayat sigortası ücreti alınmaktadır. Sigorta masrafı dışında Öğretmenim ihtiyaç kredisi için herhangi bir ücret veya komisyon ücreti alınmamaktadır.

**Alınacak ücretlere, dosya masrafı ve yıllık kredi hayat sigortası bedeli dahil edilmiştir. Kredi hayat sigortası ortalama olarak alınmıştır. Bu  tutar yaşa bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

Kaynak: KrediPazarı