Dumankaya İnşaat'tan Sıfır Faizli Konut Kredisi

07/02/2013

Dumankaya İnşaat, projelerinden daire sahibi olmak isteyenler için Temmuz ayı sonuna kadar sıfır (0) faizli konut kredisi kampanyası başlattı

Dumankaya İnşaat, Temmuz ayı sonuna sıfır (0) faizle 36 ay vade farksız ödeme seçeneklerinden yararlanılabilecek yeni konut kredisi kampanyası başlattı. . Dumankaya İnşaat'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, söz konusu kampanya Dumankaya İnşaat'ın, İstanbul'un yatırım değeri en yüksek semtlerinde yer alan, Horizon, Ritim İstanbul, Konsept Halkalı, Dumankaya Miks, Flex Kurtköy, Modern Vadi, Modern Collection, Adres Natura ve Adres Su projelerinde geçerli olacak. Kampanyada, 36 ay "0" faizle vade farkı ödemeden veya 60 ay "0.25"faizle daire sahibi olmak mümkün olabilecek.

Vade Farksız Ev Sahibi Olma Fırsatı

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış, kampanyaya ilişkin yaptığı açıklamada, çok düşük taksitlerle ev sahibi olma imkanı sunulan yaz kampanyasını hayatı geçirdiklerini söyledi. Barış, sektörde bir ilki gerçekleştirdiğimiz bu çalışma ile ev sahibi olmak isteyen müşterilere Dumankaya İnşaat'ın nitelikli konut projelerinden düşük kredi faiz oranı ve vade farkı ödemeden ev sahibi olma fırsatı sundukalrını belirtti.

Kaynak: Anka Ajansı