Gardenplanet Projesi Uygun Faiz Oranları ile Ev'lendiriyor

18/09/2012

Şenkaya İnşaat’ın Kurtköy’de yükselen Gardenplanet projesinde, İş Bankası tarafından hazırlanan 0,83’ten başlayan faiz oranları ile 120 aya kadar konut kredisi kullandırılıyor.

Şenkaya İnşaat’ın Kurtköy’de yükselen Gardenplanet projesinde, İş Bankası tarafından hazırlanan 0,83’ten başlayan faiz oranları ile 120 aya kadar konut kredisi kullandırılıyor. 1+1’den 4+1’e, farklı konut tiplerinin yer aldığı projede toplam 370 daire bulunuyor. 265 araçlık kapalı, 120 araçlık açık otopark kapasitesi bulunan projede, biyolojik göletler, GardenKids çocuk klübü, açık ve kapalı yüzme havuzları, Fin hamamı, sauna, fitness, spa ve sağlık kulüpleri yer alıyor. Projedeki konutların metrekare fiyatı ise 2 bin 950 liradan başlıyor.

Hangi Daire Kaç Lira?

Tipi      Fiyatı

1+1     129.830 - 201.779
2+1     211.482 - 411.770
3+1     394.225 - 536.710

Binaların dış cephesinde doğanın renkleriyle uyumlu malzemeler dikkat çekerken, iç mimaride uygulanan fonksiyonel ve çağdaş çözümler 1+1’den 4+1’e tüm yaşam alanlarında benzersiz bir konfor sağlıyor. Gardenplanet’de tüm dairelerde birinci sınıf malzeme-lerle her detayda özenli ve kaliteli bir yaşam sunuluyor.

Yapı Kalitesi

Gardenplanet, inşaat altyapısını ve binaların iç donanım ürünlerini yüksek kaliteli markalardan oluşturmakla sizin için güvenli, ferah, huzurlu, sorunsuz bir yaşamın kapılarını açıyor. Çevre duyarlılığını ve güvenliği ön planda tutan Gardenplanet ,yapı statiği ile mimariyi en iyi şekilde bütünleştirerek, iç tasarım ve inşaat teknolojisinde de kalite odaklı bir duyarlılık göstermektedir. Tüm tasarım ve statik hesapları, yürürlükteki son deprem yönetmeliği, TS 500 Betonarme Yapıların Tasarım ve Yapım Kuralları, 4708 sayılı Yapı Denetim Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümlerine uygun şekilde tasarlanan Gardenplanet’te betonarme taşıyıcı sistemi beton kalitesi ortalama standartların üzerinde C-35 olup, beton çeliği sınıfı ST3’tür. Her bina için yapılan detaylı zemin sondajları ve zemin etüt raporlarına uygun olarak, tüm proje betonarme radye temel ve deprem kuvvetlerini güvenli bir şekilde karşılayan betonarme taşıyıcı sistem ile inşaa ediliyor.

Ulaşım

Gardenplanet, Avrupa ve Anadolu yakası bağlantı yolları üzerinde, Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı ve teknolojinin kalbi olacak Teknopark’a sadece 5 dakika mesafede, İstanbul’un en büyük alışveriş merkezi Viaport AVM’ye 500 metre, Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarının kampüslerine 10 dakika mesafede yer alıyor.

GardenPlanet'te Yaşam

Aile kavramına önem veren Gardenplanet'te 3-10 yaş arası çocuklar için tasarlanan Gardenkids, hem bireysel gelişimlerinde hemde yaşıtlarıyla bir arada olup sosyalleşmelerine önem veriyor. Gardenkids’de, resim ve müzik atölyelerinden, dans stüdyolarına kadar çocukların hergün yeni birşey keşfetmesine ve hobiler edinmesine olanak veren bir yaşam standardı sunuyor.

Kaynak: Emlakeki