Kurban Bayramı Kredisinde Taksitler 60 TL'den Başlıyor

07/10/2013

Kurban Bayramı için müşterilerine farklı seçenekler sunan ihtiyaç kredisi kampanyalarında düğmeye bastı.

Birçok banka kampanya kapsamında, müşterilerine 3 ay taksit erteleme seçeneği sunarken, aylık taksit tutarını da 60 liraya kadar çekti. 3 bin TL'ye kadar olan kredilerde aylık kredi faiz oranı yüzde 0.68'e çeken bankalar da var.

Faizsiz Kredi ya da Düşük Faizli Kredi

Özel gün ve dönemler için müşterilerinin ihtiyaçlarını dikkate alan bankalar, yaklaşan Kurban Bayramı için müşterilerine farklı seçenekler sunan ihtiyaç kredisi kampanyalarında düğmeye bastı. Kimi banka "Bayram kampanyası" ile müşterilerine masrafsız kredi seçenekleri sunarken kimisi düşük faizli bol seçenekli krediye yöneldi. Son dönemde kredi faizlerinde yaşanan yükselişe karşı, bankaların bayram kampanyalarında faiz oranlarını düşürdüğü gözleniyor.

Bütçeye Uygun Taksit Seçenekleri

Kampanyalarda en çok dikkat çeken taraf ise, bankaların müşterilere tanıdığı taksit kolaylığı. Birçok banka kampanya kapsamında taksit ödemelerinde 3 aya varan erteleme seçeneği sunarken, kredilerin aylık taksit tutarı kredi hesaplama yapıldığında 60 TL'ye kadar düşüyür. Kampanyalarda kredi faiz oranları kredi tutarına göre değişiyor. Bazı bankalar 3 bin liraya kadar olan kredilerde aylık faizi yüzde 0.68'lere kadar indirirken, 15 bin liraya kadar olan kredilerde yüzde 0.98'e kadar düşüyor.

100 Bin TL'ye Kadar Kredi

Bayram kredisi kampanyalarında birçok bankada vadeler 60 aya kadar uzarken, bazı bankalarda kredi tutarı 100 bin liraya kadar çıkıyor.

Kaynak: Habertürk