Ziraat Bankası'ndan Birleştiren Kredi ve Transfer Konut Kredisi Kampanyası

18/06/2013

Ziraat Bankası Transfer Konut Kredisi ve Birleştiren Kredi kampanyaları ile kredi borcu devam eden müşterilerine gelirlerine göre ayarlanabilen uzun vadeli ve uygun kredi faiz oranlı kredi imkanı sunacak.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre Ziraat Bankası "Transfer Konut Kredisi" ve "Birleştiren Kredi" kampanyaları ile kredi borcu devam eden müşterilerine uzun vade ve uygun kredi faiz oranı seçenekleri ile kredi imkanı sunacak.

Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru yaptığı açıklamada kredide ürün çeşitliğini arttırdıklarını Transfer Konut Kredisi ve Birleştiren Kredi kampanyaları ile kredi borcu devam eden müşterilerine özel, uzun vade ve uygun faiz seçenekleri ile kredi taksit ödemelerini kolaylaştırarak ödemede kolaylıklar sağladıklarını açıkladı.

Ziraat Bankası'nın kredi kampanyaları ile hem diğer bankalarda konut kredisi kullanmış müşterilere hem de Ziraat Bankası’ndan maaş alan kredi ve kredi kartı borcu olan emeklilere uygun koşullarla kredi borçlarının yeniden yapılandırılmasında önemli bir fayda sağlayacağını belirten Kuru, Transfer Konut Kredisi Kampanyası ile 20 yıla kadar vade seçeneği sunacaklarını bildirdi.

Kuru, emeklilerin aylık gelirlerine göre kredi hesaplama yapılarak ödeme seçeneklerinin de ayarlanabileceği Birleştiren Kredi kampanyası ile tüketici kredisinde 90 ay, konut kredisinde ise 180 aya varan vade imkanlarıyla borçların yapılandırılarak taksit yüklerinin azaltılmasının hedeflendiğini açıkladı.

Kaynak: Anadolu Ajansı