Akbank Maaş Müşterilerine Özel Konut Kredisi

26/10/2015

Maaşını Akbank'tan alan Akbank maaş müşterileri bankanın sunduğu avantajlı konut kredisi faiz oranları ile kolaylıkla ev sahibi olabiliyor.

Maaşını Akbank'tan alan Akbank maaş müşterileri bankanın sunduğu avantajlı konut kredisi faiz oranları ile kolaylıkla ev sahibi olabiliyor. Banka, ev sahibi olan ancak evini değiştmeyi planlayanlara da kolaylık sağlıyor. Akbank'tan konut kredisi kullanmak isteyenler bireysel kredi kullanımlarında 10 yıl vadeye varan vadelerle, konut projelerinde ise 15 yıla varan vadelerle kredi kullanabiliyor.

KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre, bankanın Sabit Faizli Konut Kredisi kampanyasının yanında; İndirimli Konut Kredisi,Kentsel Dönüşüm Kredisi,Peşinatsız Konut Kredisi,Ara Ödemeli Konut Kredisi,Ara Ödemeli Konut Kredisi,Dönemsel Ödemeli Konut Kredisi,Balon Ödemeli Konut Kredisi seçenekleri de yer alıyor.

Ayda 1.613 TL Taksitle 100 bin TL Konut Kredisi

Akbank maaş müşterileri %1.25 faiz oranıyla ayda 1.613 TL ödeyerek 100 bin TL konut kredisi kullanabiliyor. Tüketiciden masraf olarak 500 TL dosya ücreti alınırken, krdisnin geri ödemesi 195 bin TL'ye karşılık geliyor.

Kaynak: KrediPazarı