Finansbank'tan İhtiyaç Sahiplerine Hazır Kredi

16/06/2014

Finansbank, nakit ihtiyacı olanlara, şubeye gitmeye gerek kalmadan kredi kullanma fırsatı sunuyor. Hazır Kredi adı altındaki kredi, tüketiciye özel tanımlanan limit dâhilinde kullanılabiiyor.

Finansbank, nakit ihtiyacı olanlara, şubeye gitmeye gerek kalmadan kredi kullanma fırsatı sunuyor. 'Hazır Kredi' adı altındaki kredi, tüketiciye özel tanımlanan limit dâhilinde kullanılabiiyor.

Hazır Kredinin Özellikleri

KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre, hazır kredinin özeliikleri şu şekilde belirtiliyor:

-Hazır Kredi limiti, tüketicinin mevcut Kredili Mevduat Hesabı limitinize bağlı ve bu hesap limitine ek olarak tahsis edilen ve sadece taksitli olarak kullanabilen bir kredi limitidir.

-Tanımlanmış Hazır Kredi limitinden taksitli nakit kullanım yapabilmek için şubeye gitmeye gerek yoktur. Hazır Kredi,  0850 222 0 900 numaralı çağrı merkezi aranarak veya Finansbank ATM'lerinden kolayca kullanabilir.

-Hazır kredi limiti dahilinde 12, 18, 24 , 36 ay vade seçenekleri ile vadeye göre değişen komisyon karşılığında kredi kullanabilir.

-Limit dahilinde 36 ay vadeden daha büyük bir vadede nakit kullanım yapılamamaktadır.

-Taksitli nakit çekimi, tüketici kredisi kullanımı, banka kredi politikaları incelemesi veya kullanılan nakdi kredilerin geri ödemeleri sonucu kullanılabilir Hazır Kredi Limiti değişiklik gösterebilmektedir.

Hazır Kredi Limit Başvurusu ve Bu Limitten Kullanım Nasıl Yapılır?

-Hazır Kredi limit Başvurusu yapabilmek için öncelikle bir Kredili Mevduat Hesabı açtırılması gerekmektedir. Mevcutta bir Kredili Mevduat Hesabı var ise limit bu hesap üzerine de tanımlanabilir.

-Limit başvurusu ve limitten taksitli nakit kullanımı için şube, 0850 222 0 900 numaralı çağrı merkezi veya Finansbank ATM kanallarından biri kullanabilir.

Kaynak: KrediPazarı