Garanti Bankası'ndan Konut Kredisi Kullananlara 300 TL Bonus Hediye

27/10/2016

10 Ekim – 11 Kasım 2016 tarihleri arasında Garanti Bankası'ndan konut kredisi kullananlar, uygun konut kredisi faiz oranları ve ödeme fırsatının yanı sıra, 300 TL hediye bonus kazanıyor.

Garanti Bankası, ilk evini konut kredisi ile alacak olan müşterilerine, avantajlı fırsatlar sunmaya devam ediyor. 10 Ekim – 11 Kasım 2016 tarihleri arasında Garanti Bankası'ndan konut kredisi kullananlar, uygun konut kredisi faiz oranları ve ödeme fırsatının yanı sıra, 300 TL hediye bonus kazanıyor.

'İlk Ev Bonusu
' adı altındaki kampanya ile ev sahibi olmak isteyenlerin 300 TL tutarındaki bonustan yararlanabilmesi için kredi başvurularının onaylanması ve 60 bin TL ve üzerinde konut kredisi kullanmaları gerekiyor. Kazanılan bonus , müşterilerin Garanti Bonus, Money Bonus, Flexi ya da Paracard'larına 20 Aralık 2016 tarihinde yükleniyor ve yüklemeler kredi kullanan kişiye ait kartlara yapılıyor, ek kart sahibi olunması durumunda , ek karta yükleme yapılabiliyor. .Bonus yüklemesi yapılabilmesi için kredinin yükleme tarihi itibari ile kapanmamış olması gerekiyor.

Kaynak: KrediPazarı