Halkbank'tan Bayrama Özel 50 Bin TL'ye Kadar Kredi

26/09/2014

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte bankalarda bayram kredisi kampanyaları arttı. Halkbank'ın sunduğu erken bayram kredisinden yararlanmak isteyenler 50 bin TL'ye kadar olan ihtiyaçlarını karşılayabiliyor

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte bankalarda bayram kredisi kampanyaları arttı. Halkbank'ın sunduğu erken bayram kredisinden yararlanmak isteyenler 50 bin TL'ye kadar olan ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Kampanyadan 17 Ekim'e kadar yaralanılabiliyor. Bankanın ayrıca faizsiz kredi kullanmak isteyenler için olsun 'Sıfır Faizli Kredi',  kredi tahsis ücreti ödemek istemeyenler içinse 'Düşük Faizli Kredi' seçenekleri de bulunuyor.

Ayda 347 TL Taksitle 10 Bin TL Kredi

KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre, Halkbank'ın sunduğu bayram kredisinden yararlanmak isteyenler 36 ay vade ve ayda 347 TL taksitle 10 bin TL kredi kullananabiliyor. Kredi için toplamda ödenecek faiz 12.500 TL'ye karşılık geliyor. Faizsiz kredi seçeneğinde ise banka tüketiciden, katkı payı adı aldında kredi vadesine göre değişen oranlarda bir ücret talep ediyor.

Kaynak: KrediPazarı