Hangi Banka Bayram'da Hangi Kredileri Veriyor?

30/09/2014

Kurban Bayramı dolayısıyla müşterilerinin nakit ihtiyacını karşılamak isteyen bankalar ‘bayram kredisi’ yarışına girdi. %0.89’den başlayan kredi faiz oranlarından başlayan kredi kampanyalarında 3 aya varan öteleme imkanı da bulunuyor.

Kurban Bayramı dolayısıyla müşterilerinin nakit ihtiyacını karşılamak isteyen bankalar ‘bayram kredisi’ yarışına girdi. %0.89’den başlayan kredi kampanyalarında 3 aya varan öteleme imkanı da bulunuyor.

Bayramın yaklaşması ve tüketici harcamalarının artmasıyla Kurban Bayramı dönemi öncesinde her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneği bozmayan bankalar, tüketici gelirine ve ödeme koşullarına uygun bayrama özel kredi kampanyalarını açıkladı. Kampanyalar dahilinde, düşük faiz oranlı, 3 aya varan öteleme imkanlı, dosya masrafsız kredi seçenekleri de yer alıyor. Bayrama özel ihtiyaçları karşılamaya yönelik kampanyalar dışında, konut almak isteyenlere özel kampanyalar da yer alıyor.

Bayrama Özel Kredi Veren Bankalar

Paralimani'nın haberine göre bayrama özel kredi veren bankalar:

Türkiye Finans: Kurban Bayramı’na yeni evlerinde girmek isteyenlere özel ‘Peşin’ den İndirimli Oran Gelir’ kampanyası düzenliyor. 15 Eylül-17 Ekim 2014 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyadan yararlanmak isteyenler, uygun kâr oranları ve 120 aya varan vade seçenekleri ile ev sahibi olabiliyor.

Denizbank: Denizbank’ın sunduğu ‘Bayramlarda Ödemesiz Konut Kredisi’ kampanyası ile konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak isteyenler, vade başlangıcında (kredi kullandırım tarihinde) bayramlarda taksit ödememe alternatifini seçebiliyor. Bu durumda tüketici, ortalama kredi vadesi 8-10 yıla varan konut kredilerinde 20’ye yakın bayramı rahat geçirerek ev sahibi olma fırsatını yakalayabiliyor.

Türkiye İş Bankası: İşbankası'nın bayram öncesi ihtiyaçları karışılamaya yönelik başlattığı ‘Geleneksel Bayram Kredisi’ kampanyasıyla tüketiciler, cazip kredi faiz oranlı avantajlı kredi seçeneklerinden yararlanabiliyor. Serbest meslek sahipleri, ücretli çalışanlar ve emekliler, 13 Ekim’e kadar her türlü nakit ihtiyaçları için 36 aya varan vadelerle 50 bin TL'ye kadar olan ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Bankanın ayrıca 5 bin TL'ye kadar olan ihtiyaçlara yönelik 12 ay vadeli, %0,95 faiz oranlı ve 25 lira tahsis ücretli bir kampanyası da bulunuyor.

Garanti Bankası: Garanti Bankası Kurban Bayramı özel kredi kampanyasından yararlanmak isteyenler, 3 bin TL'ye kadar olan ihtiyaçlarını %0.95 faiz oranı ile 9 aya varan vade seçenekleri ile karşılayabiliyor. Kredi dosya masrafı olarak tüketiciden 15 TL ücret alınıyor. Kampanya kapsamında 100 bin TL'ye kadar kredi kullanabilen tüketiciler, ihtiyaç duymaları halinde kredilerinin vade ve taksitlerini değiştirebiliyor ya da ek kredi alabiliyor.

Vakıfbank: Vakıfbank başlattığı kampanyalarla tüketicilerin, hem okul dönemi hem de Kurban Bayramı öncesi nakit ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. %0,89’dan başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleriyle 50 bin liraya kadar olan ihtiyaçları karşılamayı hedefleyen banka, her bütçeye uygun ödeme seçenekleri ile 3 aydan 36 aya kadar değişen vadelerle müşterilerine cazip kredi fırsatları sunuyor.

Akbank: Akbank bayram kredisinden yararlanamak isteyenler de 3 yıl boyunca ayda 90 TL taksitle 2 bin 500 lira kredi kullanabiliyor. Banka, aynı zamanda müşterilerine kredi taksit ödemelerini 3 ay erteleme fırsatı sağlıyor.

Şekerbank: Şekerbank'ın sunduğu kampanya ile tüketiciler 31 Ekim’e kadar 30 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarını, 3 yıla varan vadelerle karşılayabiliyor. %0.90’dan başlayan faiz oranlı kampanyanın 3 ay taksit erteleme seçeneğini de bulunuyor.

Kaynak: KrediPazarı