Oyak Üyelerine Özel Konut Kredisi Kampanyaları

08/10/2013

Oyak üyeleri Vakıfbank, Garanti Bankası, İş Bankası, Akbank, ING Bank ve Ziraat Bankası konut kredisi kampanyasından 240 aya varan vadelerle ve % 0.82'den başlayan konut kredisi faiz oranları ile yararlanılabiliyor.

Oyak üyeleri Vakıfbank, Garanti Bankası, İş Bankası, Akbank, ING Bank ve Ziraat Bankası konut kredisi kampanyasından 240 aya varan vadelerle ve % 0.82'den başlayan konut kredisi faiz oranları ile yararlanılabiliyor.

KrediPazari.com'un verdiği bilgilere göre alternatif Konut Kredisi Hizmetinden, üyelik süresine ve daha önce Oyak konut kredisi/konut edindirme hizmetlerinden yararlanmış olup olmadığına bakılmaksızın edinilecek konutun %75’ine kadar limitle yararlanılabiliyor. Kullanılacak kredilerde Oyak’ın garantörlüğü olmadığından, kredi başvurusu değerlendirmesi ilgili banka tarafından yapılıyor.

Vergi ve Ekspertiz Ücreti

Sözleşme damga vergisi,ipotek damga vergisi ve ipotek harcının alınmadığı kampanyanda ekspertiz işlemleri değerleme şirketlerince yapılmakta ve ücretler 300-600 TL aralığında değişmektedir.

Geri Ödeme Seçenekleri

Bütçeye uygun ödeme seçeneklerinin sunulduğu kampanyada farklı geri ödeme seçenekleri de yer alıyor. 6 aya kadar erteleme ve her 12 ayda 2 ay erteleme ya da 1 ay sonra ödeme opsiyonu bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor.

Sigorta Masrafları

Kredi Hayat Sigortası, Konut (Yangın,Deprem) Sigortası, DASK Sigortası yapılmaktadır. Kredi Hayat Sigortası’nda sigorta primi kredi kullanan kişinin yaşı, sigortanın yıllık ya da uzun süreli hayat sigorta olarak düzenlenmesine göre değişiklik göstermektedir. Konut Sigortası ve DASK poliçe prim tutarları lokasyona ve m²ye göre değişiklik göstermektedir.

Kaynak: KrediPazarı