TEB'den %0.99 Faiz Oranı ile Konut Kredisi

27/05/2014

Türk Ekonomi Bankası (TEB), başlattığı kampanyayla konut kredisi oranları 120 ay vadeye kadar yüzde 0,99 olarak uygulanmaya başladı.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), başlattığı kampanyayla konut kredisi oranları 120 ay vadeye kadar yüzde 0,99 olarak uygulanmaya başladı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, "Bu kampanya kapsamında tüm müşterilerimize 120 aya kadar yüzde 0,99 faiz oranı sunuyoruz. Aynı zamanda tüm müşterilere ödeme güçlerine göre farklı ödeme planları oluşturabiliyoruz. Burada TEB olarak bizim için önemli olan müşterinin bütçesine ve ihtiyacına göre kendisini zora sokmayacak en uygun çözümü üretmektir" değerlendirmesini yaptı.

Ayda 1.428 TL Taksitle 100 Bin TL Konut Kredisi

Bankanın başlatıığı kampanyadan yararlanmak isteyen tüketici, konut kredisi hesaplama yapıldığında ayda 1.428 TL taksit ödeyerek 120 ay vadeyle %0.99 faiz oranı ile 100 bin TL konut kredisi kredisi kullanabiliyor. Kredi için tüketiciden 2.710 TL masraf alınıyor. Konut kredisi toplam masraf tutarı; dosya ücreti, ekspertiz ücreti, ipotek ücreti ve  sigorta ücretlerinden oluşuyor. Konut kredisinde kredili hayat sigortası kredinin tutarına göre, DASK ve yangın sigortası tutarları evin değeri, kredi tutarı ve müşterinin yaşına göre değişiklik gösterebiliyor.

Kaynak: KrediPazarı