Vakıfbank 10 Yıl Vadeli Konut Kredisi Faiz Oranı Yüzde 0.96

12/08/2014

KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre, SarıPanjur markasıyla çevre bilincini arttırmak adına çevre dostu konut projerini de destekleyen VakıfBank, ev sahibi olmak isteyenleri de uygun konut kredisi faiz oranları ile ev sahibi yapıyor.

VakıfBank, 2008 yılında uygulamaya koyduğu Konut Finansmanındaki hizmeti “SarıPanjur”la hem ev sahibi yapıyor hem de ev sahibi yaptığı müşterilerinin desteğiyle yeşil alanların artmasına katkı sağlıyor.

Bu kapsamda VakıfBank, Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) işbirliği ile hayata geçirdiği “En çevreci konut kredisi SarıPanjur” sloganlı kampanyayla konut kredisi kullanan her müşteri adına 1 adet fidan dikilmesini sağlıyor ve fidan dikimini belgeleyen sertifikayı müşterilerine ulaştırıyor.

10 Yıl Vadeli Konut Kredisi Faiz Oranı Yüzde 0.96

KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre, SarıPanjur markasıyla çevre bilincini arttırmak adına çevre dostu konut projerini de destekleyen VakıfBank, ev sahibi olmak isteyenleri de uygun konut kredisi faiz oranları ile ev sahibi yapıyor. Banka, konut kredisi ile ev sahibi olmak isteyenlere özel olarak başlattığı 'Yaza Özel Sarı Panjur Konut Kredisi' ile tüketicilere, yüzde 0,94'ten başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleri sunuyor. Yaza Özel Konut Kredisi kampanyasından yararalanmak isteyenler 3-60 ay vade aralığında %0,94, 61-120 arası vade aralığında ise %0,96 faiz oranları ile konut kredisi kullanabiliyor. Bu kapsamda 100 bin TL konut kredisi kullanacak kişinin aylık taksiti konut kredisi hesaplama yapıldığında 1.407 TL'ye, ödenecek toplam faiz ise 68 bin 852 TL'ye karşılık geliyor.

Kaynak: KrediPazarı