Vakıfbank'tan İhtiyaç Sahiplerine Yaz Kredisi

04/08/2016

Vakıfbank, yaz döneminde tatil masraflarını karşılamak isteyenlere ya da okul masraflarını karşılamak isteyenlere özel bir kredi fırsatı sunuyor.

Vakıfbank'tan ihtiyaç sahiplerine yaz kredisi. Vakıfbank, yaz döneminde tatil masraflarını karşılamak isteyenlere ya da okul masraflarını karşılamak isteyenlere özel bir kredi fırsatı sunuyor. Kampanyadan, kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler  36 aya varan vadelerle, uygun kredi faiz oranları ve artan taksit ödemesi seçeneğiyle yararlanabiiyor.Artan taksit uygulaması müşterinin gelir ve skor bilgileri kapsamında banka tarafından değerlendiriliyor.

50 bin TL'ye kadar olan ihtiyaçları karşılayan yaz kredisinde faiz oranları %1.29'dan başlıyor. %1.29 faiz oranı için tüketiciden 250 TL dosya ücreti talep ediliyor. Dosya masrafı ödemek istemeyenler ise %1.36 faiz oranı ile kredi kullanabiliyor.

Ayda 1.822 TL Taksitle 50 Bin TL İhtiyaç Kredisi

KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre, yaz kredisinden yararlanmak isteyenler 1.000-50.000 TL aralığndaki ihtiyaçlarını uygun faiz oranlarıyla karşılayabiliyor. 50 TL kredi kullanmak isteyen bir tüketici, kredi hesaplama yapıldığında ayda 1.822 TL taksit ve % 1.29 faiz oranıyla 250 TL kredi tahsis ücreti ödeyerek yaz kredisinden faydalanabiliyor. Belirtilen koşullardaki kredinin yıllık efektif faiz oranı ise %20.67'ye karşılık geliyor.

Kaynak: KrediPazarı