Yapı Kredi'den Düşük Faizli ve Komisyonlu Kredi Fırsatı

03/06/2014

Yapı Kredi ihtiyaç sahiplerine, ayda sadece %1,29'dan başlayan faiz oranlarıyla ya da masrafsız Bireysel İhtiyaç Kredisi ile farklı fırsatlar sunuyor.

Yapı Kredi ihtiyaç sahiplerine, ayda sadece %1,29'dan başlayan faiz oranlarıyla ya da masrafsız Bireysel İhtiyaç Kredisi ile farklı fırsatlar sunuyor. İhtiyaçlarını ertelemek istemeyen tüketiciler, 15 bin TL'ye ve 36 aya varan vade seçenekleriyle bu özel krediden faydalanabiliyor.

454 TL Taksitle 9.000 TL Kredi

Düşük Faizli ve Komisyonlu Kredi Fırsatından yararlanmak isteyenler, 140 TL masrafla ve 24 ay vadeyle ayda 454 TL taksit ödeyerek 9.000 TL kredi kullanabiliyor.

Ayda 547 TL Taksitle 15 Bin TL Kredi

KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre, kampanya kapsamında, nakit ihtiyacı olanlar %1.29 faiz oranıyla ayda 547 TL taksitle 15 bin TL kredi kullanabiliyor. Faiz oranının aylık maliyeti % 1.62'ye, yıllık maliyet oranı ise % 19.48'e karşlık geliyor. Masraf olarak tüketiciden 186 TL alınıyor. (Bireysel ihtiyaç kredisi toplam masrafları için grup hayat sigortası (30 yaş için), kredi açılış ücreti, katkı payı ve vergiler dahil edilmiştir. Aylık ve yıllık toplam maliyet oranlarına ve taksit tutarlarına vergi ve fon dahil edilmiştir.)

İstenen Belgeler

Başvuru için tüketiciden ve varsa kefilden aşağıdaki belgeler talep ediliyor.

-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

-Gelir Belgesi

-Son 2 aya ait güncel maaş bordrosunun biri veya antetli kağıda yazılmış şirket yetkilileri tarafından imzalanmış maaş yazısı, şirket imza sirküleri ve yetki belgesi

-Serbest meslek sahipleri için son vergi levhasının fotokopisi

-Emekliler için maaş cüzdanlarının fotokopisi

-Kira geliri varsa tapu ve kira kontratı fotokopisi

-Elektrik, su, doğalgaz, telefon gibi abonelik gerektiren bir hizmete ilişkin işlem tarihinden önceki 3 ay içinde ve müşterinin adına düzenlenmiş bir fatura aslı veya 3 ay içerisinde alınmış ikametgâh belgesi (Adres paylaşım sisteminde adres bilgisinin güncel olması halinde bu maddede yer alan belgelerin beyanı gerekmemektedir.)

Kaynak: KrediPazarı