Yapıkredi'den Konut Kredisi Kullananlara Homend Ürünleri %50 İndirimli

21/08/2014

Yapıkredi Bankası'ndan konut kredisi kullananlar şimdi Homend mağazalarından %50 indirim kazanıyor.

Evinizi aldınız, sıra küçük ev aletlerinde. Yapıkredi'den konut kredisi kullananlara,  Homend.com.tr’de %50 indirim

Yapıkredi Bankası'ndan konut kredisi kullananlar şimdi Homend mağazalarından %50 indirim kazanıyor. Fırssattan yararlanmak isteyenler 5 Ağustos - 15 Eylül tarihleri arasında Homend markası adı altında tanımlı homend.com.tr internet sitesinden kendilerne verilen alışveriş kodlarını kullanarak alışveriş yapabiliyor.

KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre, tüm ürünlerde geçerli olan %50 indirim kodunu almak isteyen konut kredisi müşterileri, Yapı Kredi İnternet Şubesi’ne giriş yaparak indirim kuponlarını temin edebiliyor. Kupon kodları mevcut konut kredisi müşterileri için 15 Ağustos itibari ile İnternet Şubesi “Kampanyalarım” alanında yer alıyor. 15 Ağustos – 29 Ağustos tarihleri arasında yeni konut kredisi kullanacak müşteriler kampanya kapsamında geçerli olacak tekil kodları ise konut kredisi kullandıktan sonraki 15 gün içerisinde İnternet Şubesi’ndeki “Kampanyalarım” alanından alabiliyor.

Kampanya tarihleri içerisinde yeni konut kredisi kullanan müşteriler , şubelerinden veya 444 0 445 Yapı Kredi Mortgage Hattı aracılığıyla da kampanya kodlarına ulaşabiliyor. Her müşteri kampanyadan belirlenen kampanya süresince istediği kadar yararlanabiliyor. Kampanyadan sadece konut kredisi kulanmış olan banka müşterileri yararlanabiliyor. Kampanya kapsamında en fazla % 50 indirim kazanılabiliyor. İndirim kuponlarının son kullanma tarihi 15 Eylül 2014.

Kaynak: KrediPazarı